Kada su krenuli I pokazali gameplay za GT7 I Ratchet mislio sam da ce tako I nastaviti, na zalost nisu. Da su me prikazane igre razocarale, apsolutno nisu, skoro mi je svaka ostavila pozitivan utisak, barem dok ne izadju.Pokazali su neke ocekivane igre I neke nove. Nije sve za svakoga, ali svi opet tolko hejta su popile ove manje igre da je to bas besmisleno.
Opet stvarno kako su krenuli sa prve dve igre ocekivao sam vise sirovog gameplaya, nije mi smetalo ono za GTV ali je koji kurac
Osvrt na PS5 prezentaciju: Mlake igre, mlak dojam, genijalan dizajn i ogroman potencijal za dalje
skotnapuma Prestani gledat takve stvari jer su skroz missleading. Nema tog boga da itko uspije prodati konzolu za 700 usd. Nema fakin šanse. To je samoubojstvo. Osim ak nisu neki drugi dolari ili na jebenim Brunejima.
- Uređivano
Smao copy paste sa fejsa:
Bas da, mlaka prezentacija. Mos mislit. To sto nas vec tjednima teroriziraju sa kojekakvim leakovima, mi sami sa kojekakvim nagadanjima i tu odavno nema nekog iznenadenja. Pojavi se demons souls: ah to smo ocekivali, pojavi se gran turismo 7: sto bi drugo i stavili za launch bla bla
Mada, spiderman 2 vec za holiday 2020 nisam ocekivao. Bravo! To je trebalo biti na kraju sa horizon.
Slazem se sa masterom u potpunosti.
EDIT:
Znam da ciljate i na ne prikazivanje dovoljno gameplaya ali pokazali su maksimalno u tom kratkom vremenu od svake igre ili gameplay ili story. Da je pak trajala 3h rekli bi da je dosadno. Ovako je izvucen maksimum i jos + na to gore spomenuto leakovi i predvidanja i to je to
Horizon 2, GT7, Spiderman 2, Hitman 3, Demon Souls Remake, Resident Evil 8...
Za ovaj lineup ne bih se složio s izrazom "mlako".
S druge strane slažem se i najveći problem je što nismo vidjeli gotovo ništa gameplaya
za većinu naslova.
I slažem se da je fokus trebao više biti na SSD-u. Drago mi je i uvjerio sam se kada su pokazali Ratcheta da to nisu bile prazne priče. A to je samo početak.
U svakom slučaju ne bih imao neka prevelika očekivanja barem prvu godinu dok će još uvijek biti puno crossgen naslova.
Generalno se ne slažem da je bilo mlako ili nešto slično.
Ne znam što se točno očekuje? Ogromni AAA lineup? Nemoguće.
Dobili smo Spidey, GT7, R&C, Demon's Souls, Horizon 2, Resi 8, onda ona stvar od Squarea, Hitman 3, prikaz konzole i sve periferije + poneka zanimljiva indie igra za koji inače ne bi ni znao ni pogledao.
Ne znam. Me ni je sve do bilo dobro i nemam neke velike zamjerke, a vidim da i velika većina igrača nema neke zamjerke. Svi žele doznati još više, što je bio i cilj.
mda gt s kampanjom i rachet su mlaki i horizon 2 je mlak, promjeni terapiju, prozac bi bio primjereniji....
Procitajte clanak ljudi, a ne samo naslov.
- Uređivano
S obzirom da se radi o predstavljanju cile nove generacije, slažem se da je bilo mlako. Ka šta je rečeno u članku, ništa osim Ratcheta nije uopće pokazalo PS5 mogućnosti niti mi je osobno ijedna od igara izgledala pretjerano zanimljivo. Još me od svega najviše privuka novi Resident Evil svojom atmosferom. I dalje me više uzbudija novi CGI trailer za Mafia remake nego cila ta konferencija. I ka šlag na kraju, ni nova konzola mi se nije svidila.
A koji je sad uopće sljedeći event na kojem bi tribali vidit novih igara?
EDIT: Skroz zaboravija na ovaj PC Gaming Show. A iza toga?
Članak je dobar ali naslov je promašaj,vidljivo jer je autor promijenio loš dojam u mlak dojam, zbunjujuće staviti takav naslov a u drugoj polovici teksta krenuti sa hvalospjevom Sonya, i ja sam očekivao više (uvijek optimist ) ali mi je i ovo dovoljno za kupnju konzole, jedino me može ohladiti prevelika cijena....
@turok99 a što bi trebalo pisati "Konfa je dobra ali je pomalo sranje"
?
iako ima dobrih igara uticaj je loš jer su unatoč hvaljenju ssda i dual sensea pokazali samo astro i ratchet tu dolazi do izrazaja. ako se ideš kurčit s nečime onda se kurči do kraja. To je kao da imaš Nissan GTRa i malo samo turiraš motor sa poluotvorenim vratima od garaže
Trebalo bi uopće zabraniti najavu igara bez konkretnog gameplaya.
@PS2MASTER nemam se namjeru boriti protiv vjetrenjaca.
U kontekstu nove konzole, u kontekstu next gena, svih onih silnih najava o mogucnostima novog revolucionarnog SSDa, novih prilika sa novim snaznijim procesorom, boljim grafickim cipom i brzom memorijom, pa cak i u kontekstu odgode prikaza ovog eventa, te navlacenja korisnika na cekanje prikaza igara i same konzole, te stvaranjem hypea u suradnji s Epicom i UE5, mi smo dobili hrpu indie igara na eventu, pokoji nastavak vec provjerenih igara, hrpu multiplatforma, te doslovno jednu igru koja prikazuje donekle mogucnosti nove konzole, a to je Rachet.
Novi Horizon je bio tu negdje, ali stalni miks cinematica i jako malo gameplaya nisu bas odradili posao kako spada. Prilicno mlako, odigrano na sigurno. Ovo ne znaci da je event bio los, samo nije bio wow i zapravo ja nisam ni vidio sto PS5 zapravo moze i sto nudi kao novi komad hardwarea. Mozda ce korisnici cetvorke imati "bolje oko" i primjetiti detalje u ovim prikazima, ali stojim pri ovome navedenom da je show bio mlak i pomalo dosadan.
igre su jako dobre, mislim ako se sjecamo predstavljanja ps4 ovaj line up je definitivno bolji od onog iz 2013. s killzone:sf, infamous:ss, knack i driveclub. ono sto je u mojim ocima problematicno sto smo jednostavno malo gameplaya imali i malo sto je bilo graficki impresivno da bi sada rekli to je nesto wow i nevidjeno. kad sam prvi put vidio killzone, infamous i driveclub za mene je to bilo graficki nesto nevidjeno, ogroman skok od onoga sto je ps3 mogao dok ovo danas mozda i izgleda malo bolje od onoga sto moj ps4 pro moze ali jednostavno nije me toliko impresioniralo.
Očito je kako je Hrvoje prikriveni SeX fanboy i zato ovakav naslov. Drugog objašnjenja nema.
chono7 S ovim tvojim zadnjim postom se začudo (donekle) slažem. U pravu si što kritiziraš nedostatak prikazanog u smislu da nisu prikazane igre kao sistem selleri, odnosno razlozi zašto treba baš PS5 kupiti te da je manjkao prikaz svih mogućnosti PS5. Tu se apsolutno slažem s tobom. Osim lijepe grafike i instant učitavanja nivoa u ričetu, mogućnosti konzole fkt nisu pokazane.
No prikaz igara kao i one same su sve samo ne mlako i dosadno, prikazano je dosta igara, kvalitetnih igara (makar tako izgledaju) sa više nego zadovoljavajučim brojem zvučnih imena.
Ovisi li budućnost Playstation branda o ovom predstavljanju? Možda su trebali prikazati sve igre koje će izaći u idućih 5 godina? Dobili smo konzolu (jeeej), nekoliko igara (ništa što me uistinu zanima, osim možda Kene) i nismo dobili cijenu (iskreno, kome će cijena biti presudna? Platit ćete koliko košta i to je to). Šta sad? Trla baba lan. Kroz iduće razdoblje vidjet ćemo još hrpu toga (treba graditi hajp) a najbolje ćemo znati kad konzola izađe. Kupujem li? Vjerojatno, ali kad riješim neke prioritete poput kupnje kuće, auta, motora... Stigne se.
ikral Na takav nacin govoris jer ti nisi primarna skupina potrosaca, koje ako se ne varam, u marketinskom smisli zovu inovatori. Ti ces kupit konzolu kudikamo kasnije, odnosno kad padne cijena. A svakome, pa i sonyju je bitno prodat proizvod u sto vise komada i sto prije po sto vecoj cijeni. Inace biznis bude nagrizen ili nedobog, propada. Tako da i ovo predstavljanje je kudikamo bitno. Da nije, nebi ga radili. Sto bi uopce trosili vrijeme i resurse? Srecom po njih, Playstation brand je poprilicno zacementiran u glavama gamera.
Usudio bi se reci da su usporedivi s Appleom po ovom "stanju uma". Sonyev potrosac ce kupiti konzolu bez puno razmisljanja. Core ekipa ce kupiti konzolu i da nije bilo predstavljanja igara, pa cak i izgleda konzole