deathwish
deathwish -komično op magija, ne sam to, uzmes enchanted falchion i možeš silovat večinu boseva u igri
neš ti u svim soulsima imas jednostavno weapone i magije koje su toliko OP da ih treba obrisati...
i mean u ds3 uzmes starter sword i samo lupas R1 i ne mozes izgubit. 1 button game.
u ds1 uzmes chaos zweihander i samo pretisces r1 i ne. mozes. izgubit. Doslovno sam igrao protiv trojice. gayrollam se u melee i pretiscem R1 i uhvatis nekoga na kraju njegovog rolla i perma stagger. A ti si gejčina koja hoda kroz nuklearni otpad zato sto si giant dad yolo
ako itko ikad popusi sa bass cannonom treba obrisati igru.
Niti jedna souls igra nije balansirana. Pa jebote u bloodborne mozes early game uzeti +10 weapon i doslovno obrisati sve bosseve
u ds1 mozes skipati pa skoro sve bosseve. znači skoro sve igre šeraju isti jebeni glitch list. da ne pričamo kako u ds3 mozes napravit weapon art switchat mid art i iskoristit weapon art drugog weapona na trenutni weapon. Takve broken mehanike mozes napravit.
Netko nek kaze da demon souls nije balansiran. Dark souls nije balansiran
dodje ti takav šupak u PvP areni ili neki invader i mozes se slikati.
legit mehanika. prebacis si sa op igrača na nubeka i sam early game invade maltretiranje.