Tuhy Ali se i dalje ni blizu ne slažem da je "neigrivo govno sa današnjeg stajališta", čisto pretjerivanje.
vjeruj mi da mi je apsolutno neigrivo. sto zbog grafike, sto zbog framerate, sto zbog world tendecy koji ne znaju ni developeri kako funkcionira i veterani imaju problema rjesiti sve side misije i opcionalne stvari zbog tog drloga sto ukazuje na los developing. nadalje bossevi su puno losiji i mnogi cheap sto prakticki nema u novijim fs igrama. roll je uzasan, inventory sustav jos uzasniji. mogu ti sloziti listu do ujutro, ali mi je lakse napisati "neigrivo govno"
umjesto da me demantiras sa svojim primjerima ti uvijek biras radije necitanje i napadanje. no nisi jedini. ima tu nekih koji nisu presli jednoga bossa u fs igrama pa pametuju. tako da ti to moze biti barem neka utjeha
kao sto je weky rekao igra je bila vrlo dobra u 2009. i zbog nje su nastale moje najdraze igre u buducnosti, ali ja ne patim od nostalgije kao 99% gamera, nego uhvatim kontroler u ruke, naostrim nisanske sprave da vidim kako je gadna ili ljepa grafika i odlucim na temelju toga dali je govno ili ne...
ja bih volio vise nego ista da ovaj rimejk uspije, ali mi BP dosada nije ulio nadu i vec sam napisao da cu se ugodno iznenaditi ako me dokazu krivim.