Miro Nisi u pravu za spawn neprijatelja, pattern je jasan kao dan, samo moraš bit brz i pamtit gdje su. Točno se pojavljuju u određeno vrijeme i kak odradiš određenu sekciju, ja znam već većinu napamet i samo tako sam i uspio ovo što sam uspio. Prvi izazov je The Castle 2, početak sam igrao 20 puta valjda, užasno je teško uz joystick, nema šanse nekad jer ponekad jednostavno prebzo kreću na tebe prije prvih stepenica i onda ti još dođe jebeni terminator kojeg uredno fulam magnumom. Ja sam dodatno ubrzao sve neprijatelje perkom i začudo sam baš tad uspio Castle, skoro imam SS tamo, a malo da se na kraju nisam opustio išao bi SSS.
Powerpyx metoda je, kao što rekoh, teško smeće. Ne restarta mi se 20 puta da dobiješ Masamune + Blade Master perk, a najgore je što moraš prodavat oružje i sve na početku, tak da 5min imaš za 1 run samo da vidiš hoće sve bit što ti treba + onda treba još super dobro i oprezno odigrat, znači najgora metoda koju sam probao. Svi ostali su bolji, jedino nije za joystick, ali mene baš to i pali.
Mercenaries mode je meni super, muški pravi mode koji će odvojit prave lovce i jebače od fejkera 😃