doktor1 Ispričavam se odmah ako mi igra bude dobra, a nesmije mi biti.
Ne vidim razloga ovom komentaru? Naravno da svatko od nas dozivi igru na svoj nacin. Ponavljam se kao papagaj, ali ocito moram radi nekih usijanih glava, iznosim svoje stavove i boli me kesa jer nekom igra za 10 ili 0. Isto me tako zaboli djon za kritiku, samo kazem da mi Gamespot ima manje vise ok ocjene i ako je njima za 9, onda se nadam da ce i meni igra biti vrlo dobra i vjerujem da hoce jer mi nece sigurno cjelu igru hebena demitresku pokvariti.
Medjutim smijem pobogu iskazati nezadovoljstvo sa necim i opet ponavljam tkome ne pase slobodno moze staviti ignore, ali ne trebam vas sarkazam, a jos manje pametnjakovice jer takve nabijem na onu stvar da se odmah razumijemo prije nego ne nastane nesporazum
Sada mozemo dalje kao civilizirani raspravljati o igri ili jedni druge ignorirati, meni svejedno.
Ovo nije tebi Doktor upuceno da ne bi bilo zabune nego cisto sam ovo morao napp jer se ne moze vise voditi diskusija na forumu bez pametovanja i nekog podjebavanja i ismijavanja drugih.
Meni je sedmica bila odlična, ali drugi dio igre mi nije bio nešto za past sa stolice...
Takodjer mi je sedmica bila vrlo dobra i smatram da je zadnja trecina otisla previse u pucacke vode i filozofiranja