maverick Najvise me sekira sto je Gamespot zatvoren i nemam gdje uzeti odmah kopiju. Mozda u Media Markt bude day one, ali nesto sumnjam. Nadam se da ce u subotu dobiti primjerke.
k AbelKOsMos Citava malta je vukojebina....tako da. Ne znam di si točno na Malti, ali . . . St. Julian's. Budi ozbiljan. :3
maverick Uzimam ipak digitalno jer se nemam volje jebat sa trgovinama i ovom coronom. Manje vise ionako sam vec 90% presao na digitaliju.
viper89 100% digitalija, onak su gold masteri 1.00 na diskovima vise manje nebitne verzije ponekad i skoro neigrive bez patcheva hahahah boli me ceo K za kolekciju takodjer tako da podržavam te. P. S. Isprike fanovima diskova.... Hehe
AbelKOsMos k Ma malo se zajebavamo.....nije vukojebina, vise divlji zapad :3 St. Julians mi nije daleko a i radio sam u tom kraju prije.
k maverick Prvo pravilo Kluba Boraca: Nikad ne otkrivaj svoj Pravi Identitet, Alene Lovriću!! Btw, uživaj u igri (ja znam da ja oću!!). Nemoj da se probudim ujutro, a da si ovde spojla cilu igru! 🚀
maverick k Prvo pravilo Kluba Boraca: Nikad ne otkrivaj svoj Pravi Identitet, Alene Lovriću!! Jbg zab sam. Btw, uživaj u igri (ja znam da ja oću!!). Nemoj da se probudim ujutro, a da si ovde spojla cilu igru! 🚀 Thanks! Upravo krecem i naravno da necu spojlat. Nemas brige.