4 mjeseci kasnije

New game + i jos neke sitnice dolaze sa updejtom..

Nice.

Zaslužila je da se još jednom prođe (ali ne na Masteru, nemam opet živaca za Rot God-a).

godina kasnije

Napokon prelazim Kenu.

Pri kraju sam i za sad sam više nego zadovoljan.

Grafički izgleda super ali sviđa mi se što je igrivost isto okej kao i zagonetke.

Šta bi dao da Zelda grafički izgleda ovako ali jbg znam da je to nemoguće 🙁

10 mjeseci kasnije

Probao za vikend. Ljubav na prvi pogled i sve to.<3

21 dana kasnije

Dovršeno. Definitivno igra koju bi se moralo odigrati i koja, usput rečeno, uopće nije za djecu s obzirom da su neke boss borbe praktički Dark Souls, lol. Ovo je ona razina indie igara koje graniče s visokobudžetnim i nekad stvarno ne treba više od toga, baš kao i po pitanju trajnosti. Kad se otključaju sve sposobnosti i gameplay je sasvim solidan, makar mi se dosta teško naviknuti na parry u ovoj igri (shield time je s druge strane sasvim dovoljan i samo ga treba koristiti). Od mene dobiva 8,5/10.

Zero

Većina igre je jako lagana, ali zadnji boss me je baš iznenadio sa skokom u težini. Baš je dizajn ko za dark souls.

Hard mode je bas fora jer uopce ne igras igru kak je zamisljeno dok nije na hard. Meni je normal bio malo dosadan, ljepuskasta igra ali fali joj duse - tak je nekak meni sjela. Nista specijalno, bila je dosta kljakava u pocetku, ne znam koliko su kasnije kontrole fixali.

foggy

Tako nekako je i meni bio dojam. Ok igra, ali ne dovoljno dobra da bi ju ponovo igrao na hard.

sanzo Ja sam baš bio HC za platine u to vrijeme pa sam mrknuo na hard i mogu reć da mi je to najbolji dio igre bio. Definitivno nije za svakoga i definitivno nije razlog da igraš ponovno igru ako si sve vidio.

Ja sam iskoristio bug za proci 100% i nije me sram 🤣

You cheated not only the game, but yourself. You didn't grow. You didn't improve. You took a shortcut and gained nothing. You experienced a hollow victory. Nothing was risked and nothing was gained. It's sad that you don't know the difference.

Kena mi je uz Stray jedno od najugodnijih iznenađenja ove generacije.

Dokaz da ne moraš imati milijarde i mainstream brend da bi napravio nešto što će ljudi cijeniti do kraja života.

Definitivno nam treba više ovakvih igara iliti AA naslovi. Na prve tri generacije ih je bilo (mislim PS-PS3) od četvorke je to sve krenulo nizbrdo.

Inače sjećam se kad je izašao PS3 i nakon par godina tamo negdje 2009 sam si mislio koliko malo novih IP ( ne mislim samo na EX) da bi na kraju ciklusa dobili masu masu vrhunskih ex i multi naslova.

PS2, PS, PS3, PS4, PS5 (stvarno prepreslaba generacija i da nema remakeova ne bi imali ništa).

S tim da mi je PS3 stvarno na posebnom mjestu jer je to bila prva konzola di sam morao kupovati originale (PSP i GC ne računam jer je mama kupovala. I prve dvije godine na ps3 također) i stvarno pregršt vrhunskih igara.

resident_evil o cemu ti, pa imas ih brdo ovu generaciju, doslovno, skoro svaki drugi dan izadje neki takav dragulj.