wooddiebone Ne paše ti kak ti se obraćam? Vidiš, tak se ti obraćaš ljudima, posprdno i bezobrazno u rukavicama, ja ih nemam pa sam samo bezobrazan, plus stvarno imas cudno misljenje.

wooddiebone Tales je predivna igra, ali prema Keni izgleda kao generaciju starija igra.

Kužiš o čem pričam?

foggy

To je mišljenje koje se ne poklapa s tvojim.
    Jedino čudno kod njega je kaj moram objašnjavat.

Tales je Cell-shaded igra.
    Izgleda super. Za cell-shaded igru.
    Bonus kod takvih igara je kaj praktički vizualno ne stare i isto će izgledat za 30 godina kao i danas.

Negativna strana je kaj sve cell-shaded igre sakrivaju manjak poligona, shadera, materijala i osvjetljenja iza tog cell-shadanja.

Tales of Arise izvan cutscena ima jedno od najflat osvjetljenja koje sam ikad vidio u igri.

Odo ja fino igrat, a ti slobodno nabavi petardu i igru.

Neznam, 4k + Win HDR i igra izgleda apsolutno predivno...

doktor1 Neznam, 4k + Win HDR i igra izgleda apsolutno predivno...

Ali ne kao Tales of Arise.

foggy Dolazim nakon Talesa u ovo, i moram priznati da je grafički klasa ispod Talesa

Ali... ali.. To je svemirsko dete i ne može izgledati ljepše od bilo koje druge igre!!

Ok su i Tales i Kena, dobro izgledaju, evidentno je to. Ali Witcher 3 brteee, e to ti je to. Jedna riječ - bolje.

Zero Tales of Kena: Bridge of Arise.
        @kabegami Moramo se naviknut na svemirske hejtere 😃 (i sprdija)

Na pola sam igre, popravio se dojam. Furaju onu spiku gađaj dijelove neprijatelja da ga smrdaš. Combat mi je najslabiji aspekt igre, a exploring je genijalan, apsolutno uživam istraživajući sve rupe (huehue) na koje naiđem.

doktor1 A šta je to Tales of Arise?

Kakav si ti to doktor

Deadwalker Nadam se da ces ga i zaigrat, kad vec nisi cuo za bastinu jrpg fransize staru kao mi sami.

Ovo kao da sam dosao u COD lobby, a ne na gaming forum 😃

@Deadwalker

Tales serijal je megapopularan. Možda i najpopularniji JRPG uz Final Fantasy.
        Za Arise je možda i najveći hype u serijalu još od Tales of Vesperia.

Kao što rekoh, nikad čuo. 😃
        Općenito me JRPG-evi uopće ne zanimaju, niti ih želim igrati, jbg, COD i Fortnite generacija.

Deadwalker Bez brige, sad će Weky u svaku temu pisat iste komentare. Budeš zapamtio ovaj ak ništ 😃

Da se ne motamo oko offtopica, dajte dalje dojmove za Kenu, jel, u toj smo temi.

3 mjeseci kasnije

I tak, zadnji boss. Master difficulty. Težina 6/10 usudio bih se reći. Jučer sam probao jednom i ugasio jer je već bilo 2 ujutro, morao sam dalje gledat Office, pa danas probam slomit gada.

Da se mene pita ovo bi bila defaultna težina jer apsolutno nikakav challenge ja nisam osjetio i vidio taktiku na normalnoj težini (ali naravno tko ima toliko zivaca kroz ovo prolaziti). Tek sad vidim kak su zamislili boss fajtove i koja raskoš tu postoji (ne velika, ali je gušt). Ono što degradira dojam je kamera (znaci nakon 14 patcheva ili kolko vec, oni nisu sposobni maknut lock-on kad se boss teleportira nego sve zašteka i 10sec pokušavam maknut kameru s jednog mjesta. Dodatno, zapeo sam pod nogama ovih većih bossova, i naravno nisam mogao nikud jer sam zaštekao), drljavost borbe (znači 3 metra od mene me ošine i naravno da me takne) i kod dodga kad vidim da napada ravno, skočim, ali ne, on fino prati mene u stranu usred napada. Puno frustracija zbog loše izvedbe, ali težina je bome brutala.

9 dana kasnije

Ovo je toliko feel good igra da čudo.

Art style mi je tako jebeno lego, zelenilo, vodopadi, svjetlo / sjene... Igra je predivna, jbna bajka kako izgleda.

Baš uživancija za igrat i istraživat, a photo mode palim svako malo.

Malo se uozbiljit kad dođe neka borba, a dotad čisti gušt prolazit kroz igru.

Jel ti bolja od Ratcheta?

To sam htjel napisat al bi bilo loše primljeno. 😁

Borba je malo "šlampava" i jednolična, to je jedina zamjerka.

Al da, radije palim Kenu nego što sam Ratcheta.