foggy Jbt, ovo bi i corav vidio sta bolje izgleda, nije potrebno igrat!

foggy gledal sam kod buraza, ne moram paralelno gledat da vidim razlike

Good discussion presveti trojče. Strašno.

renda gledal sam kod buraza, ne moram paralelno gledat da vidim razlike

Glupo sam dao i ja primjer, jer vizalno su malo drugačijeg stila. 80h sam proveo s Talesom i igra je predivna na PS5, nisam nešto takvo dugo vidio. Probaj sjest kraj buraza duže i nek te provede malo kroz Menanciu.

Igram Kenu na performance modu, ne znam jel to razlog da nije baš tako napucana grafički. Far away random objekti kao drveće ima low res assete i vide se takve stvari, svi vizuali koju su udaljeni od main puta nisu iste kvalitete, ili ja jednstavno igram neku drugu igru.

I da se woodie jadan ne zbuni, ovdje pričamo o 2 igre koje grafički jesu predivne, ne govorimo da je Kena ruglo i da nije lijepa, samo hoću reći da nije top ponude od svega što sam igrao.

P.S - Performance mode - 60fps, radi dobro, mrvicu nekad zapne, dok su scene očito u 23fps-a.

@foggy moj, žao mi je da ti je patroniziranje i bahaćenje postalo norma kad se meni obraćaš, možda si se ti zbunio, Tales je predivna igra, ali prema Keni izgleda kao generaciju starija igra.

Stavi ju u 720p i možda bi prošla i na PS3.
    I još uvijek je lijepa igra, ali i prvi Ni No Kuni je lijepa igra.

Možemo pričat o art stylu koji nekom paše manje, nekom više, al to nije za usporedbu.
    Uspoređivat možemo samo tehnički, a Tales of Arise kaska za Kenom u tom segmentu.

wooddiebone Ne paše ti kak ti se obraćam? Vidiš, tak se ti obraćaš ljudima, posprdno i bezobrazno u rukavicama, ja ih nemam pa sam samo bezobrazan, plus stvarno imas cudno misljenje.

wooddiebone Tales je predivna igra, ali prema Keni izgleda kao generaciju starija igra.

Kužiš o čem pričam?

foggy

To je mišljenje koje se ne poklapa s tvojim.
        Jedino čudno kod njega je kaj moram objašnjavat.

Tales je Cell-shaded igra.
        Izgleda super. Za cell-shaded igru.
        Bonus kod takvih igara je kaj praktički vizualno ne stare i isto će izgledat za 30 godina kao i danas.

Negativna strana je kaj sve cell-shaded igre sakrivaju manjak poligona, shadera, materijala i osvjetljenja iza tog cell-shadanja.

Tales of Arise izvan cutscena ima jedno od najflat osvjetljenja koje sam ikad vidio u igri.

Odo ja fino igrat, a ti slobodno nabavi petardu i igru.

Neznam, 4k + Win HDR i igra izgleda apsolutno predivno...

doktor1 Neznam, 4k + Win HDR i igra izgleda apsolutno predivno...

Ali ne kao Tales of Arise.

foggy Dolazim nakon Talesa u ovo, i moram priznati da je grafički klasa ispod Talesa

Ali... ali.. To je svemirsko dete i ne može izgledati ljepše od bilo koje druge igre!!

Ok su i Tales i Kena, dobro izgledaju, evidentno je to. Ali Witcher 3 brteee, e to ti je to. Jedna riječ - bolje.

Zero Tales of Kena: Bridge of Arise.
            @kabegami Moramo se naviknut na svemirske hejtere 😃 (i sprdija)

Na pola sam igre, popravio se dojam. Furaju onu spiku gađaj dijelove neprijatelja da ga smrdaš. Combat mi je najslabiji aspekt igre, a exploring je genijalan, apsolutno uživam istraživajući sve rupe (huehue) na koje naiđem.

doktor1 A šta je to Tales of Arise?

Kakav si ti to doktor

Deadwalker Nadam se da ces ga i zaigrat, kad vec nisi cuo za bastinu jrpg fransize staru kao mi sami.

Ovo kao da sam dosao u COD lobby, a ne na gaming forum 😃

@Deadwalker

Tales serijal je megapopularan. Možda i najpopularniji JRPG uz Final Fantasy.
            Za Arise je možda i najveći hype u serijalu još od Tales of Vesperia.

Kao što rekoh, nikad čuo. 😃
            Općenito me JRPG-evi uopće ne zanimaju, niti ih želim igrati, jbg, COD i Fortnite generacija.

Deadwalker Bez brige, sad će Weky u svaku temu pisat iste komentare. Budeš zapamtio ovaj ak ništ 😃

Da se ne motamo oko offtopica, dajte dalje dojmove za Kenu, jel, u toj smo temi.