Tzereen Ok, razmislit ću kako da ti argumentirano objasnim da jednostavno nisi dobar u combatu ili da ti taj stil (što je opet loše rečeno, jer nema samo jednog stila, fakat možeš igrati skroz raznovrsno, ali ni ne moraš, već možeš praktički s jednim oružjem i skillom preć cijelu igru) combata nije sjeo.
Iskreno, sumnjam da ćeš shvatiti onda što ću napisati jer si već odlučio da ne znam igrati igru iako nisi nikada ni vidio kako igram.
Sve kaj ja o tebi znam je da preferiraš naraciju u igrama, nikad gameplay. Zato ni ne pokušavaš SoulsLike igre.
Ne, to nisam ja jer onda nikada ne bih igrao hrpetinu strategija, simulacija i sl. igara koje sam pretežno igrao zadnjih godina. Cijenim kvalitetnu naraciju i imat će veći utjecaj na mene od gameplaya. To znači da sam spreman zažmiriti na neke nedostatke u gameplayu ako je naracija dovoljno dobra. SoulsBorne igre ne igram jer su mi previše frustrirajuće i uz njih se ne mogu opustiti. Međutim, one su izuzetno fer u svojem dizajnu. Svaki neprijatelj ima svoj moveset i može se točno naučiti kako nekome kontrirati. Sve je dizajnirano s gameplayem na prvom mjestu. Horizon to jednostavno nije. Kada se raspišem o tome, onda ću i nastaviti diskusiju. Ovako nema smisla.
Baš ovo kaj raziel govori. Možeš svašta. Baš svašta. Toliko različitih oružja, toliko pristupa, toliko skillova, valor skillova, različitih tipova municije, ma combat je jedan od najvećih pluseva igre, ne minus.
Generalno je pravilo izbjegavati restorane koji imaju najširu moguću ponudu jer znači da im je hrana upitne kvalitete. Samo zato što postoji hrpetina mogućnosti ne znači da je ta različitost dobro implementirana u konačnom dizajnu.
Može ti netko dati ključ, čekić, bušilicu i pribadaču da obiješ bravu, no to ništa ne znači ako ispred tebe nisu vrata nego laseri.