Ima boss borbe 1:1 ukradene iz LotR trilogije. 2/10

Dajte mi ovo, novi GoW i novog Spider-Mana, zatvorite me dva mjeseca u sobu i to je to.

Čovjek bi očekivao da ćeš ti to znati. Ali da, Hannah je zbilja slatka.

Tzereen Čovjek bi očekivao da ćeš ti to znati. Ali da, Hannah je zbilja slatka.

Ne znam. Možda jesam prije vidio.

PS2MASTER sve današnje igre su određene motion capure tehnikom, sve cut scene su odglumljene sa stvarnim osobama i onda digitalizirane. Tak da su svi ti današnji likovi bazirani na stvarnim licima.

Sterlok sve? nisu sve lol, a motion capture ne pokriva i face capture to bi bio full body performance. Imas hrpu igara koje koriste face capture i face poptuno druge koje odgovaraju liku (bilo stvarne ili kreirane od developera). Koliko je dugo ND recimo radio samo motion capture a face su animatori rucno radili, mislim da su tek sa U4 i Tlou 2 presli na full body performance
      inace bas se vidi skok u facama, pogotovo nakon DS-a i kojima ekipe koji su u Decimi napravio fatnasticne modele likove,tako da sam ocekivao ovakav skok. U jedinicu su likovi nekad bas izgledali kao lutke i face dosta slabe, tu su bas "mesnati" lol

viper89 OK, napisao sam sve današnje, valjda sam trebao biti super maksimalno precizan na akademskom nivou 😃

Ovo bi mogla biti velika mapa

Očekivao bih i "PS5 loading is almost instant", ali valjda nije vrijedno spomena. Ali hands down ako tako dobro skalira na obje platforme, ipak je tu riječ o generacijskom jazu.

2 mjeseci kasnije

buz Nema datuma? Neće to ove godine.

Called it!

1. izgleda bolesno po trenutnim najavama.
          Horizon, GOW Ragnarok, Starfield, BOTW 2, Forspoken, Hogwarts Legacy, GT 7, Redfall, Stalker 2, Atomic Heart i još hrpa drugih igara, te naravno - ELDEN RING.

Meni ove odgode uopće ne smetaju. Imam još nekolicinu PS4 ekskluziva za odigrati tako da nije da se nema što igrati trenutno. Sada kako i portaju PS4 igre na PC, imam slatke brige na kojoj ih platformi odigrati.

Ma sad kad izade BF sam miran nadam se bar 1-2 kvartala