Ima boss borbe 1:1 ukradene iz LotR trilogije. 2/10
Horizon Forbidden West
Dajte mi ovo, novi GoW i novog Spider-Mana, zatvorite me dva mjeseca u sobu i to je to.
- Uređivano
Nisam znao da je Aloy u biti bazirana na stvarnom licu. Pa me obrazi i ne čude. Lijepa žemska
Čovjek bi očekivao da ćeš ti to znati. Ali da, Hannah je zbilja slatka.
Film Tunel.
- Uređivano
- Uređivano
Sterlok sve? nisu sve lol, a motion capture ne pokriva i face capture to bi bio full body performance. Imas hrpu igara koje koriste face capture i face poptuno druge koje odgovaraju liku (bilo stvarne ili kreirane od developera). Koliko je dugo ND recimo radio samo motion capture a face su animatori rucno radili, mislim da su tek sa U4 i Tlou 2 presli na full body performance
inace bas se vidi skok u facama, pogotovo nakon DS-a i kojima ekipe koji su u Decimi napravio fatnasticne modele likove,tako da sam ocekivao ovakav skok. U jedinicu su likovi nekad bas izgledali kao lutke i face dosta slabe, tu su bas "mesnati" lol
Očekivao bih i "PS5 loading is almost instant", ali valjda nije vrijedno spomena. Ali hands down ako tako dobro skalira na obje platforme, ipak je tu riječ o generacijskom jazu.
- izgleda bolesno po trenutnim najavama.
Horizon, GOW Ragnarok, Starfield, BOTW 2, Forspoken, Hogwarts Legacy, GT 7, Redfall, Stalker 2, Atomic Heart i još hrpa drugih igara, te naravno - ELDEN RING.
Meni ove odgode uopće ne smetaju. Imam još nekolicinu PS4 ekskluziva za odigrati tako da nije da se nema što igrati trenutno. Sada kako i portaju PS4 igre na PC, imam slatke brige na kojoj ih platformi odigrati.
Ma sad kad izade BF sam miran nadam se bar 1-2 kvartala