Flipper Nisu pokazali oluje, ljudi imaju očito i plemena puno veću ulogu...a nismo još ništa vidjeli realno. Možda i nije sve isto @Icek ! Ako i je...kad ovako izgleda...meni ovo djeluje strašno impresivno. Evo gledam trći puta na TV-u...još nije u HDR gameplay...majko mila. Ne da mi se više ništa ni igrat dok ovo ne dođe. 😃
Icek Flipper Ne da mi se više ništa ni igrat dok ovo ne dođe. 😃 Igraj ponovo prvi dio New Game + na Ultra Hard.
Miro Je igra stvarno super izgleda ali ja san prvi Horizon igra nakon Zelde BotW i mene ta igra nije sa nicim odusevila bila mi je ok igra i to je to, sad kad gledan izgleda super ali kod mene hajpa nema. Jebig
darkfenix Igra izgleda apsolutno predivno! Zadnji put sam bio bas ovako impresioniran grafikom kad sam skocio sa PS1 na Dreamcast po prvi put jos tamo 1999god.! Igram od 1986, i gledam ovo i razmisljam i prosto nevjerujem do kuda smo dogurali...a ovo je tek pocetak i cross gen igra. Ova generacija konzola bi mogla biti nesto nevjerojatno!
herc Ova igra ima samo jednu jedinu manu, to je što je teško doći do PS5 pa u njoj neće moći uživati dovoljan broj ljudi kakv bi trebao da je konzola dostupna svima. Sve ostalo je tu.
pravednik Dobro je ALI lighting ima dithering, treperenje i vidi se niska rezolucija istog. Sve ostalo top no to je baš vidljivo.
StarFox_N O grafici Forbidden Westa ću napisati samo jednu stvar i završiti. Bilo kakvo traženje mana i nedostataka kada dobiješ igru koja izgleda ovako brutalno je nepotrebno cjepidlađenje i traženje kruha pored pogače.