Fico Prekinuo gledanje negdje kod dijela kada je zajahala robota. Jednostavan razlog, vidio sam dovoljno. Grafički predivno (pogotovo kosa, ajme meni), animacije fluidne, borba raznovrsna, dovoljno da znam da će se igrati. Jedini minus na prvi pogled je što fali malo onog oomph kod pogotka strijelom, ali to je već nešto što se bolje zna kad se zaigra i kad imaš DualSense u rukama.
Tuhy Prokleti bili, dajte mi datum izlaska 🙁 Gameplay sabio, sad sam lud još više za igrom. Makar, slažem se, one strijele koje koristi prve...ko da s grančicama gađa, nemaš neki efekt pogotka. Sve ostalo perfekcija
prayer Izgleda fantastično, no 30 FPS-a mi je veliki minus pogotovo šta pada i ispod toga u par slučajeva koliko sam uspio primjetiti. No igrat će se! 😎
Zero Lokacija je sve. Uživo će to biti još impresivnije. Makar se nadam da će uskoro prikazati i gameplay za PS4, baš me zanima kolika je razlika.
Flipper Nevjerojatno je kako igra izgleda. Nakon 100 godina da me nešto ostavilo bez teksta, a mislio sam da sam sve vidio. Pogledao sam sad na TV-u...ma ovo je čudo. Toliko iznad svega što sam vidio...a još je multigen igra. Gledam i ne vjerujem koliko je ovo dobro.
Icek Dakle sve je isto kao i prvi dio, samo više gadgeta, ljepša grafika, podvodni svijet i nove beštije. Ok, prodano, take my money 🤩🤩🤩
Flipper Nisu pokazali oluje, ljudi imaju očito i plemena puno veću ulogu...a nismo još ništa vidjeli realno. Možda i nije sve isto @Icek ! Ako i je...kad ovako izgleda...meni ovo djeluje strašno impresivno. Evo gledam trći puta na TV-u...još nije u HDR gameplay...majko mila. Ne da mi se više ništa ni igrat dok ovo ne dođe. 😃
Icek Flipper Ne da mi se više ništa ni igrat dok ovo ne dođe. 😃 Igraj ponovo prvi dio New Game + na Ultra Hard.
Miro Je igra stvarno super izgleda ali ja san prvi Horizon igra nakon Zelde BotW i mene ta igra nije sa nicim odusevila bila mi je ok igra i to je to, sad kad gledan izgleda super ali kod mene hajpa nema. Jebig