AbelKOsMos Vec u zadnjih par prikazivanja, ja samo u odela gledam....dve nedelje bracco, dve nedelje.
AbelKOsMos Nanox7 Ja sam uzeo special edition....steelbook <3 Za ove ogromne figure nem stvarno mesta....mada ako god of war izadje sa tako necim kao prosli put, ne verujem da cu izdrzati da ne kupim.
Tzereen Ja uzeo Regallu, ali ionak očekujem da će je cancelirat. Moram onda uzet i stilbuc just in case.
Raziel Radujem se što ćemo imati raznovrsnija odijela od onih metalno jednoličnih koje smo imali u ZD. Čak bi se usudio i reći da su Upgradei na odijela bili bez pretjerane koristi. Osim Shield weavera naravno, takvih odijela iz prošlog svijeta bi volio vidjeti u FW, u različitim varijantama.
prayer Mislim da ću otkazati Regalla verziju jer je kip ogroman. Geralt ili V koji su dosta veliki kipovi su ništa prema ovoj grdosiji.
escoban https://www.pushsquare.com/news/2022/02/remember-to-buy-horizon-forbidden-west-on-ps4-and-not-ps5
pravednik Normalno, osim ako vas ne jebe PS5 natpis na omotu pa mora biti. Svaku igru koja nudi free upgrade treba za PS4 uzeti. Ušpara se do 150-200 kn. Nije mala stvar.
renda Sad sam videl, bil je 10£ do prije mjesec dana dok sam gledal koju verziju da narucim, ocito su maknuli.
Fico renda Maknuli su još tamo prilikom predstavljanja igre jer su ljudi popizdili na to da se naplaćuju grafičke postavke.
[deleted] Jos samo 10 dana, borim se da se ne zarazim coronom jer ako sad odem u izolaciju necu moci na godisnji od 21. Bas je pravi struggle 🤣 izbjegavam ljude i druzenja, a oko mene vecina s coronom. spoiler: izgleda kao pocetni meni iz hfw [/URL]
Tuhy Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe. U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red. Sumnjam da ću ih istovremeno igrat.
foggy Tuhy Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe. U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red. Sumnjam da ću ih istovremeno igrat. Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu.
Tzereen Ja sam lud. Ne znam kaj da igram... Horizon prvo, pa odma Destiny, pa Elden Ring, a sve popraćeno s Lost Arkom...