Ovo bi mogla biti velika mapa

Očekivao bih i "PS5 loading is almost instant", ali valjda nije vrijedno spomena. Ali hands down ako tako dobro skalira na obje platforme, ipak je tu riječ o generacijskom jazu.

2 mjeseci kasnije

buz Nema datuma? Neće to ove godine.

Called it!

1. izgleda bolesno po trenutnim najavama.
    Horizon, GOW Ragnarok, Starfield, BOTW 2, Forspoken, Hogwarts Legacy, GT 7, Redfall, Stalker 2, Atomic Heart i još hrpa drugih igara, te naravno - ELDEN RING.

Meni ove odgode uopće ne smetaju. Imam još nekolicinu PS4 ekskluziva za odigrati tako da nije da se nema što igrati trenutno. Sada kako i portaju PS4 igre na PC, imam slatke brige na kojoj ih platformi odigrati.

Ma sad kad izade BF sam miran nadam se bar 1-2 kvartala

25 dana kasnije
3 mjeseci kasnije

Bokte ko da čipove ima pa toliko košta... 🙁

Ne smiju pogriješiti sa prevelikom praznom nezanimljivom mapom, a ovaj tekst budi povjerenje što se toga tiče.
Igram Far Cry 6 i apsolutno mi je nebitno kroz koje područje prolazim i nemam neke volje previše ga istražit.
Šablonsko odrađivanje glavnih i sporednih misija, igrin svijet me nije "uvukal u sebe". Na većinu lokacija odem fast travelom.

U prvom Horizonu sam koristil fast travel, dakako, al u daleko manjem obimu negoli u zadnjim open world igrama koje igram. Sviđala su mi se ta različita područja i različite vrste mašina u njima, dobro odrađen fight sa njima i općenito taj svijet. Istraživanje je bilo gušt ko i Witcheru di se ft koristil jako jako umjereno.

Sumnjam da će pogriješit i ja stvarno očekujem bolesno dobru igru, samo sam definitivno stajališta da više nije uvijek bolje.
Odnosno, ogromna mapa, veća u odnosu na mape u drugim igrama ne mora nikak predstavljati plus, nego može bit i veliki minus.

14 dana kasnije

Jesam li ja jedina osoba koja je više fascinirana post apokaliptičnom pričom u Horizonu, nego li gameplayu i samom svijetu?
Faro Plaque mi je jedna od najzanimljivijih/najmističnijih tematika i priča koja me je držala prikovanim za ekran do posljednje sekunde njenog otkrivanja tokom igranja po prvi put, stoga sam malo razočaran koliko se malo priča o svemu tome, a sve ostalo se stavlja u prvi fokus.
Gameplay malo prerushan ali fino izgleda, svijet predivan, gaia-ine mašine nikad detaljnije.

Jedva čekam da vidim mašine iz Chariot linije, možda detaljniji prikaž Horusa, težinu Faro Plaque na nespremnost planete da se odupre, istraživanje starog svijeta, uticaj Hadesa na vegetaciju i mašine itd.
Jedva čekam.

Raziel
    Meni su oni dijelovi iz HZD kad se otkrije stari izgled ruševine nešto najbolje što sam vidio u zadnje vrijeme.
    Baš sam se zamislio o smislu života dok sam ih gledao.
    Priča mi je također bila jako zanimljiva, baš sam s guštom istraživao i s nestrpljenjem čekao rasplet.

Mislim si kupiti taj CE iz Mall.hr, ima li netko iskustva snjima i sa pre-order stvarima pogotovo sa CE stvarima?

Super je Mall. Stalno nešto uzimam od njih.