k
GT4 je bio ispred svog vremena, a ako govorimo o tome koji GT je "najbolji GT" to je vjerojatno u kompletu GT6.

Broj i kvaliteta staza, automobila, community, sjajni DLC paketi, GT Concept, Senna sadržaj itd.

Ne znam, meni je to najkompletniji GT ikad. Baš sam uživao u toj igri i velika je šteta što nije nikad izašla na PS4 jer bi živjela online dan danas. Umjesto toga ugasili su online i tjt...

Gran Turismo 4 je bog i batina svih GT igara za mene.To je prva kupljena orginalna igra za PS2 😛 Od karijere,A i B moda,preko 40-staza i 1000 verzija Skylinea.Debele knjižice sa uputama na hrvatskome.Zbog te igre sam prvi i zadnji put kupio i volan.
    Sad od ovog GT 7,očekujem da bude konačno GT igra kakva je trebalo bit.
    Nexus
    A šta misliš,kad ugase servere za GT Sport i jednom za GT 7,šta će se desit?a obje igre traže konstantnu internet konekciju.
    Nema više igranja.

GT4 je prvi GT koji mi nikako nije legao. Igrao ga možda 50h i digao ruke. Jeeino se sjećam onog carbon Skyline sa bolesnim body kitom.

Icek Ja ga prešao 100% u B-Spec modu.

Neka sadržajno bude kao GT6 i ja sretan. Nostalgiju i prva dva sa sivonje neće ništa dostići. I nek ne diraju grind, naravno. Ja evo grindam platinu u RE2 i guštam ko prase u blatu valjda negdje po šesti put igrajući igru. Neke igre se igraju same od sebe.

Flipper
        GT1 i GT2 sam vjerojatno igrao 10x toliko sati. GT3 sigurno blizu tolko. Tako da 50h za racing igru koja mi I nije legla zaista nije puno 🙊🙉🙈

master_x

A šta misliš,kad ugase servere za GT Sport i jednom za GT 7,šta će se desit?a obje igre traže konstantnu internet konekciju.
        Nema više igranja.

Jebiga. Neka tržište progovori.

Desit ce se to da cu onda igrat GT8 ili koji god vec bude, a sport i ostali ce ostat u sjecanju kao i svaka GT igra zadnjih 25 godina.
        Pece me K jel treba internet ili ne. Zapravo GT sport je pokazao koliko PD pazi na live service komponentu i jako pase za njihovu igru. GT Sport su posrali po launchu ali kroz life span igre PD je napravio pravo malo cudo od igre. Npr br staza je odmah iza GT6 ispred bilo koje druge GT igre.

I btw Arcade dio igre ce uvijek biti igriv jer nema nikakav DRM ni online konekciju, ako je toliko bitno da za 20 godina isprobas bar dio igre. isto je i za GT7 kopija sporta. Ja od GT7 zelim sve dobro iz Sporta i non stop nadodavanje igre tako da me online konekcija ne jebe ni 1%. Mikrovalne su vam danas spojene na internet di nece konzole lol

BTW i GT5 i GT6 su povuceni odavno sa digitalnih storeova. Ne samo da nemaju vise online podrsku nego ne mozes ih ni kupit osim diska (koji su sad pola igre). Jbt po primjeru PS3 ugasit ce citav store a ne samo igru. Sto bi tek bilo za igre poput Divisiona di je citava igra online only i ovisi o serveru. Ne bi me cudilo ni da ugase GT sport iduce godine nakon GT7. GT 5 je ugasen nakon 5 godina GT6 i manje. Makar imam feel da ce ovaj put potrajat duze zbog PS4 i koliko ce dugo jos ta konzola biti aktivna jos i BC na PS5

13 dana kasnije

Brembo službeni partner igre kad su u pitanju kočnice u GT 7. 😛

2 mjeseci kasnije

DarkPunisher

Meni je ovo gt sport 1.5....ui identičan, vozni model mi izgleda identično, eventualno poboljšana camera, grafika otom-potom?

Ja ću igrat to na PS4 kako izgleda pa onda kasnije pred Božić 2024 god.napravit upgrade na PS5.
        Tako ionako je to cross-gen igra.

master_x Samo da bude u rangu GTS na PS4 i sve ok.

To je zato što je GTS već sam od sebe izgledao next gen u mnogo stvari. Ovo je samo evolucija.

4 dana kasnije

G, mislim da grafika nije baš takva bila u GT6

10 dana kasnije

https://www.videogameschronicle.com/news/japanese-gran-turismo-7-pamphlet-confirms-over-90-tracks/

Manje vise potvrdeno je 420 automobila, ali ne kuzim ovo 90 staza. Zasto racunaju posebno izvedenice jedne te iste staze u ukupnu brojku staza? Ispada da igra ima 90 staza sto je jasno glupost.

Još par featurea:

• Brand Central
            A shopping mall which over 60 automobile brands assemble. You can purchase over 300 post-2011 cars here.

• Used Cars Dealer
            The cars which have been discontinued for a long time are lined up here. The Japanese historic cars in ’80s and ’90s are also available. The lineup would be updated every day.

• Garage
            Your base of the car life. Up to 1000 cars can be stored and you can gaze at and setup your car.

• Tuning Shop
            -Engine, tire, brake, suspension etc… a huge amount of tuning parts are available. You can also purchase the supercharger, turbocharger, weight reduction and rigidity increase.

• GT Auto
            Dress up your car here. Over 130 wheels and over 600 aero parts are lined up. Oil change, car wash, painting and livery editing are also available.

• Scapes
            Over 2500 photo locations in 40 countries all over the world. Place your car in a beautiful scene and take realistic HDR photographs.

• License Center
            Learn the driving technique from scratch. You can learn from basic techniques to different drivings for each car and course.

• Mission Challenge
            0-400m Battle, Drifting, Max Speed Challenge, “Music Rally” which you can race to music etc… You can experience unique events that is different from ordinary racing.

• World Circuits
            World circuits such as Le Mans and Nürburgring, beloved fictional circuits such as Trail Mountain… Over 90 layouts are in this game.