Glavni razloog zasto sam kupio PS5.
Jedva cekam

Glavni razlog zašto ću i ja kupiti PS5. Vrijeme za uštedu da se prvo uzme pošteni TV. Onda uzimati PS5.

Zamisli da radiš u dućanu di trošiš novce. Praktički možeš tražiti povišicu u visini godišnjeg prosjeka minus PDV koji je prolazna stavka.

Evo ga GT7 u prednarudbi 599 kn

PS5 Game Disc with PS4 Digital Game Entitlement via voucher
    Exclusive SteelBook® case
    1,100,000 CR (in-game credit)
    Toyota GR Yaris with country-specific livery
    30 manufacturer & partner PSN Avatars
    The Music of Gran Turismo Official Soundtrack
    Three-car pack, including:
    MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT Stealth Model
    Porsche 917 LIVING LEGEND
    Toyota Supra GT500 '97 (Castrol TOM'S)

**PS4™ version and additional content delivered as voucher codes. Account for PlayStation Network and Internet Connection Required for Code redemption

HideooKoojima točno ovo. Meni je u GT6 totalno splasnula volja kad sam nakon par sati već vozio supercarove.

Gdje su ona zlatna vremena kad se u GT2 grindalo za Mitsubishi Lancer Evolution II

Ja sam baš za suprotni koncept. Trebalo bi otvoriti sve automobile od početka, jer grind više nije toliko poželjan u današnjim sim racing igrama. Jednostavno je dosadan, pogotovo u SP dijelu GT-a koji već generacijama ima očajno spor AI i moraš SVAKU utrku startati zadnji (nema kvalifikacija...) što ubije imerziju. To je bilo ok tamo...2003. godine.

Problem je taj što nitko neće otvoriti tj. kupiti sve automobile u igri i voziti ono što želi zato što oduzima previše vremena i dok do nečega dođeš to ti samo ubije volju za igranjem. Na kraju to će samo raditi zbog mikrotransakcija pa će eto ekipa kupovati kako bi vozili svoj omiljeni bolid.

Ako već bude isti koncept (a biti će) trebao bi pod 1. Imati značajno bolji AI i cijeli koncept te utrke, a ne da ja moram odraditi utrku u trajanju od 2-3 sata vremena bez poštene borbe na stazi s AI-om, pod 2. Multiplayer dio se ne može samo bazirati na jednom te istom konceptu kakvog sada imamo u GTS-u. OK, nije loš, ali privatni lobiji su prazni većinu vremena, svi odmah uskoče u Sport dio i voze daily utrke, ali jako je teško organizirati nekakav smisleni lobby gdje se može utrkivati s drugima, a da i dalje pruža neki credits award (ako već zadržavamo grind koncept), pod 3. Omogućiti svima da mogu birati automobile i klase koje žele u online lobiju. Koji jarac radiš sve aute i modeliraš ih, ako će u prosjeku jedan igrač kupiti njih 60-70??

Znam da trenutni GT više nije onaj luđački grind kao što @Fenix spominje, ali opet ponavljam, taj koncept je zastario i trebalo bi ga u potpunosti maknuti. Ništa nije nedostajalo Project CARS-u koji je od početka otvorio sve klase i automobile i mogao si lijepo iskoristiti sve mogućnosti koje ti igra nudi. Karijeri apsolutno ništa nije nedostajalo, dapače.

Osobno volim grind Gran Turisma. Slažem se s tobom da je koncept malo zastario, ali to je Gran Turismo. Ima nešto i u tom skupljanju i farmanju za neki auto. Ovako mogu svaki auto isprobat i također mi brzo dosadi. Ali ako moram par utrka farmati da bi uopće poboljšao auto da osvojim taj championship, onda mi je zanimljivije.

Fenix Ista stvar je i u GT Sport. Prelako je doći do superauta pa se gubi draž.
        Ok, online naslov je ali svejedno...

Fenix
        Onaj osjećaj kada skupim kredita pa razmišljam koji ću uzeti auto ali opet uzmem Pikes Escudo ako se ne varam košta je 25 glavatih milja i opet se skupilo 🎮

GTS sam igrao preko ono stvari, jer se svaki dan dijelio auto šakom i kapom. GT5 i GT6 skoro pa ista stvar, pogotovo što si tamo praktički za svaku utrku morao imati drugi auto, a opet se iznimno brzo skupilo novaca za sve to.
        Najviše sam guštao u prva dva GT, gdje se bome skupljalo da se uredi auto na max ili kupi novi auto i krene u pohod na jače kupove i natjecanja. Igra mi je trajala stotine sati i uživao sam u svakome od njih.
        Malo ću povuči dijagonalu sa Forzom Horizon 4 - igra stalno, ali STALNO dijeli bijesne automobile kroz wheelspinove, svaki dan. Isti se brodaju na aukcijama i uvijek se ima za desetke u potpunosti nabrijane automobile za svaku prigodu, u različitim bojama ovisno o vremenskim uvjetima i raspoloženju. Iako sam u FH4 nabio blizu 300h igranja, nisam toliko guštao u skupljanju i uređivanju autiju.

GT2 i 3 su moji favoriti, izgrajndao sam se u GT2 a trojka je bila svjetsko čudo onomad. Kasnije sam ostario i jebeš ga sad više.

Ako želimo biti realno Realni Ljudi, stvari su jako jednostavne:

Gran Turismo 4 je najbolja racing igra IKAD. Gran Turismo 4 je najbolje DIZAJNIRANA racing igra IKAD. Gran Turismo 4 je (i ovo ipak ostavljam na procjenu svima) NAJLUKSUZNIJA racing igra IKAD. Gran Turismo 4 je među četiri NAJBOLJE IGRE IKAD.

Gran Turismo 7 je Gran Turismo 4, ali 7.

Za sve one koji misle da Gran Turismo ima ikakve veze s drugim racing igrama na tržištu (blasfemija sama po sebi), isti vjerojatno nikad nisu vidjeli način na koji Kazunori Yamauchi priča, nisu vidjeli niti razumjeli njegov smisao za modu, glazbeni ukus, a u konačnici, nisu vidjeli ni njegovu listu automobila koje smatra najdražima.

Ne postoje fanovi Gran Turisma. Ako voliš Gran Turismo . . . fan si sebe samog. Gran Turismo je slavljenje vlastitog ukusa.

k
          GT4 je bio ispred svog vremena, a ako govorimo o tome koji GT je "najbolji GT" to je vjerojatno u kompletu GT6.

Broj i kvaliteta staza, automobila, community, sjajni DLC paketi, GT Concept, Senna sadržaj itd.

Ne znam, meni je to najkompletniji GT ikad. Baš sam uživao u toj igri i velika je šteta što nije nikad izašla na PS4 jer bi živjela online dan danas. Umjesto toga ugasili su online i tjt...