ikral Nisam još ni položio sve licence, kamoli pozlatio. Ima vremena, GT se igra godinama, sve do nastavka.
Picek Ako se ide na zlata u licencama brake zona čak i nije korisna jer je interval kočenja duži nego što bi trebao biti (npr. pokazuje početak mjesta kočenja, a trebalo bi počet kočiti kasnije ako se ide na zlato). Također, pokazuje mjesta kočenja negdje gdje uopće nije potrebno kočiti pa se i tu gubi vremena. Imao sam to uključeno no kad sam išao po zlata sam isključio i jednostavno se trudio naučiti stazu te riskantnije ulazio u zavoje.
milicevic87 Picek tako je. Negdje je korisna, negdje nije. Naprimjer na S1 sa Lamborghinijem mi prikazuje da bi trebao kočiti u sredini prvog zavoja, a kad tamo zakočiš, zavrti se auto ko na ringišpilu. Najbolje je bilo popustit gas. Na S7 sa formulom mi je dobro došlo uključiti brake zonu, bar da okvirno vidim gdje treba počet kočiti. I na S7 dobro dođe koristiti automatik (jer s formulom moraš prečesto šaltati brzine), tako da se sva koncentracija može usmjeriti na točke kočenja i skretanja.
gunner Picek Ja kocim prema onom pokazivacu dolje koji pokazuje u kojoj si brzini, to mi je neki orijentir i asist. ) Preko oka vidim kad ode u crveno, pa krene blinkati. Tako sam navikao davno kad sam se prebacivao na manual. Uglavnom, jebeno je sto ima toliko opcija, mozes vozit kako ti pase.
Laf To mi je vise orijentir naravno da ako kocis po tome nema sanse za zlato, ali kod ekstremno brzih auta mi koristi jer ako malo zakasnis gotovo je.
wooddiebone Da, kod formula i bolida, braking zona dobro dođe kao najava zavoja pošto nije baš da znam sve staze dovoljno dobro, a u Le Mans bolidu zavoji dolaze prebrzo da ga uopće stigneš vidjeti ako ne znaš stazu na pamet.
ikral HRK 32.14 40%OFF | GT 5 Gran Turismo 16 bit MD Game Card For 16 bit Sega MegaDrive Genesis game console https://a.aliexpress.com/_mKvANyI
Tuhy IA-8 je stvarno kurva od licence. Nemrem skinut još 0.300 da se jebem. Sve dosad išlo bez ikakvih problema. Ok mi je igra, al dođe mi da kupim Grid Legends. Nekak mi se više počele sviđat takve vožnje.
wooddiebone Tuhy Dao bih ti savjet, ali ne sjećam se kak sam uspio i ne fali mi to sjećanje uopće. Znam samo da kad vidim Supru dobijem potrebu ljudima pričat kak je sranje 😆
Picek Tuhy sjećam se IA-8, to je ona sa Suprom, znam da sam se najebao s njom, jedna od gorih, ali uspio sam nekak. Što se tiče Grida, evo baš ga igram i puno je više casual od Gran Turisma 7, uopće nije loša igra.
milicevic87 wooddiebone Znam samo da kad vidim Supru dobijem potrebu ljudima pričat kak je sranje Nemoj tako, baš je seksi sa wide body kit 😍
wooddiebone Dobro izgleda, ali PTSP jebiga. Podsjeća me na taj hairpin na Lago Maggiore i povraća mi se.
milicevic87 Sinoć sam na ruletu napokon nešto vrijedno dobio. Ovaj Porsche 911 GT3 je užitak za voziti. Fenomenalan zvuk motora i za jedan street car super leži u zavojima.
Fico Baš me @milicevic87 nahajpao da se vratim igri. Valhalla me držala ovih dana, a ogromna je igra pa oduzme i vremena. No baš će dobro doći malo vožnje.
ikral Moram danas skupit pare za Diablo i Sileighty, vozit će se. Naravno da još nisam vozio sve iz garaže, nije priša.