ikral Da su barem stavili neki klasični Skyline na cover, ovi futuriščki mi nisu napeti. Znači dobije se PS4 kod i PS5 disk unutra? To nije loše, popola s nekim uzeti.
Marcilius Gledam neki gameplay i ono blago razočaranje. Pa to je isto kao gt sport. Stavim cvike i vidim da to i je bio gt sport🤓 Kako sada izbacuju hrpu videa pa podvaljuju sport pod gt7 za naivce kao ja🤣
master_x Nanox7 Kaj se tu ima recenzirat.To je nadograđeni GT Sport sa karijera modom kakav je trebao bit u startu.
Fico Sa 100%-tnom sigurnošću vam mogu reći da će recenzije raznih portala biti dostupne kada izađu na portale. Za više informacija, slobodno me kontaktirajte kada recenzije izađu. Lp
HideooKoojima Pitanje : Znači nas trojica ćemo podijeliti igricu na tri djela pa me zanima prvo da kupimo verziju za PS4 ( kolega igra na PS4 ) pa kasnije da upgrejdamo igru za 10 $ na PS5 ? Il' odmah da kupimo PS5 verziju jeli tada moze kolega skinuti i PS4 verziju ? Hvala
ThaUrban HideooKoojima Il' odmah da kupimo PS5 verziju jeli tada moze kolega skinuti i PS4 verziju ? Ako kupuješ 25th Anniversary Edition za PS5, dobiješ i kod za PS4. Mislim da ne postoji digitalna verzija toga radi steelbooka doduše.
master_x HideooKoojima Sačekaj kodove za PS4 verziju po Njuški.To će prodavat ovi koji dobiju kodove sa ovom preskupom verzijom.
HideooKoojima master_x Možes objasniti kakve kodove ? Nisam upućen ? Znači meni treba igra di mogu iskoristiti 😀 PS4 slot PS5 slot PS5 slot (guest)
master_x HideooKoojima Kupi onda to 25th Anny. izdanje fizičko za 100€,unutra je PS5 disk i PS4 kod. Ili digitalno,bundle PS5&PS4 verziju za cca.600kn. Sve ti je tu - https://www.playstation.com/en-hr/games/gran-turismo-7/
HideooKoojima buz Bezveze pišes pa će netko radi takvi kao ti kupiti kod da napravi upgrejd za PS5 koji mi neće biti dozvoljen .... Neka ti admini obriši post! Digitalni kod koji se dobije uz Disk izdanje GT 7 A. neće se moći upgrejdati na PS5.
yakuza_stinger Kapljice na šajbi su totalno neuvjerljive kao i brisači. Driveclub iz 2013-te u tom segmentu i dalje izgleda nenadjebivo. Ostalo se sve čini očekivano, IMO, na visokom nivou.
Nexus yakuza_stinger Hmm...ne znam baš da je neuvjerljivo. Jesi vozio 200-300 km/h po kiši? Ili barem 120-130. Kapljice na staklu postanu dosta male i ne "rastapaju" se onako kao kada voziš 40-50 km/h.