Flipper Fenix za reakciju prijedlog. GT7 logo samo u boji onoj crveno - plavoj. Znaci ovaj crni, ali ja bi u boji. Mislim da bolje izgleda. Ove boje:
klinjo Ja gledam dal da prednaručim ovaj stilbuk edišn. Dobim... stilbuk, nekaj para, nekakve kante od auta i kolko vidim Sancta daje nekakav štrik za obesit se ukoliko nisam zadovoljan s igrom. A, ne, to je za ključeve.
Laf Ja izbjegavam gledati bilo sta vezano uz gt7 zelim uzivati od uvodne scene, ako čiko poštar zakasni bolje da ga nema.
Laf Slazem se 😁 meni je uvodna scena prijasnjih nastavaka bila vrlo važna nikad neznaš dali je nedaj bože poginuo lik iz uvoda u nekoj prometnoj.
master_x Koja verzija igre donosi PS5 disk i voucher kod za PS4?Nemam još PS5 pa bi igrao PS4 verziju,dok ne nabavim PS5.
master_x Genesis Znači ta za skoro 100€ . Jeftinije je onda uzet PS4 verziju pa kasnije za 10€ nadogradit na PS5.
ikral Da su barem stavili neki klasični Skyline na cover, ovi futuriščki mi nisu napeti. Znači dobije se PS4 kod i PS5 disk unutra? To nije loše, popola s nekim uzeti.
Marcilius Gledam neki gameplay i ono blago razočaranje. Pa to je isto kao gt sport. Stavim cvike i vidim da to i je bio gt sport🤓 Kako sada izbacuju hrpu videa pa podvaljuju sport pod gt7 za naivce kao ja🤣
master_x Nanox7 Kaj se tu ima recenzirat.To je nadograđeni GT Sport sa karijera modom kakav je trebao bit u startu.