doctorfreak Ovo su očito napravili auto entuzijasti za auto entuzijaste. Ima toliko sadržaja da boli glava. Izgleda vrhunski u svakom smislu, od grafičkog pa na dalje. Samo da pogode dobar AI i ovo će biti top topova. Love letter za fanove Gran Turisma i utrkivanja.

Zasto u svakoj racing igri gume zuje na svako skretanje? Bas iritnatno jos ako je ovo “simulacija” totalno bespotrebno

escoban Jesi vozio kada auto na granici gripa? Čuju se gume. Nije točno da je to kod svakog skretanja, čuje se na naglim kočenjima ako se blokiraju kotači ili kod oštrih zavoja.

To je tako od prvog GT, taj zvuk. ™️

Sjećam se članka davno u PSX čini mi se kad su Kazo i ekipa proveli 7 dana na stazama diljem svijeta i samo su snimali taj zvuk. Znam da je od toga napravio znanost i nije takav zvuk bezveze. 🙂

buz Da vozio sam gume skripe samo kad te krene zanosit tj. kad gubis grip ili na naglo kocenje , no u igri gume skripe na svaki pokret volanom .

Edit: meni je zvuk bas iritantan u igri 🤣

Da, ali u igri ti uvijek voziš sa 100% akceleracijom i uvijek tjeraš vozilo na granicu gripa. U stvarnosti uglavnom ne. Većinu vremena sigurno ne kolješ gume. Eventualno čuješ njihovu buku pri velikim brzinama.

Vidim već ima strućljaka koji su vozili utrke i znaju da vozni model i zvuk ne valjaju.

😂
      😘
      1 / 2
      Ništa novo u GT temi

Solid_Snake Skybox izgleda bolje od neba u koje trenutno gledam kroz prozor. 😆 Vrijeme je za obrisati prašinu s volana i sjedala. Jedina zamjerka će mi bit ako ne mogu isključiti volan u cockpit viewu, a poznavajući Kaza, sigurno se neće moći.

Izgleda ko najveća roba od GT4. Još tu nedostaju neke staze, ali ajde.

Sve izgleda vrhunski. Sviđa mi se model simulacije vremenskih uvjeta, gripa na stazi, kreiranje lokvica i slično. Baš izgleda fantastično.

Nexus

Kako ti izgleda okolina ? Mozda griješim ali meni najveći nedostatak igre mada mi to nije važno

Raste mi hype nakon viđenog i čuvenog, svrbi me Visa.

Okolina izgleda jako loše. Posebno gradske staze. Neboderi u pozadini kao iz PS1 ere. Ali iskreno, to je toliko nebitno za ovaj model igara da to nije minus. Sve drugo se čini da bi ovo mogao biti jedan od top 3 naslova u serijalu. Bas love letter za fanove serijala i automobilizma općenito.

Odlično to sve izgleda.Čak se i promjena ulja te pranje auta vratilo.
            Nadam se još par staza iz prijašnjih GT igara.Valjda su i AI malo nadogradili,da ne voze samo po špranci,da griješe te se bore za pozicije.
            Online utrkivanje će se odigrat tu i tamo.
            Karijera mod je glavni.Ako će bit ko GT 4,nema boljeg.Sve i svašta je Kaz nadrobio,tako da očekujem odličnu igru.
            Malo su uzeli od Forza serijala par stvari (Autovista-pregled auta u 4k i Ray Tracing,bodovi za kolektiranje auta,dinamički ne/uvjeti sa realnim prikazom neba,oblaka te dobu dana,kao i utjecaj istih na podlogu/gume)
            Uglavnom,pošto su najavili dugovremenski support,nadam se da ovo neće biti jedina GT igra na PS5 kao što je bio GT:Sport za PS4.

Moram priznati da me ovih 30 min ful nabrijalo na igru. Čak toliko da sad razmišljam o day one kupnji, a Horizon 2 je već kupljen..

Flipper

Šta misliš da je problem da naprave okolinu s današnjim standardima il' se radi o tome da im to uopće nije bitno ?