master_x Nexus Bolja je dinamična.Suha staza,pa se naoblači i kiši ko iz kabla,zatim nakon nekoliko krugova prestane i ostanu samo lokve.E to je posao. Vjerujem da će GT 7 konačno biti prava GT igra nakon dugo vremena.
Fico Super jer imam više vremena za čišćenje backloga, ali čista tuga jer mi je među njiščekivanijim igrama ne samo godine, nego generacije.
Nexus Igra još nije imala ni closed betu. Malo čudno, tako da pretpostavljam da će biti odgoda za peti mjesec.
buz Malo apsurno da nisu u 4+ godine igru stigli napraviti, a ni HUD nisu mijenjali. Ne kažem da je loš, ali je indikativno.
doctorfreak buz Je izgleda ko malo veci patch na gran turismo sport 😆 Vozni model mi je gotovo identičan ako i ne identičan.
buz doctorfreak Ovo su očito napravili auto entuzijasti za auto entuzijaste. Ima toliko sadržaja da boli glava. Izgleda vrhunski u svakom smislu, od grafičkog pa na dalje. Samo da pogode dobar AI i ovo će biti top topova. Love letter za fanove Gran Turisma i utrkivanja.
AbelKOsMos Kada jednog dana svi budu imali teleport nasadjen u kuci, ova igra ce izgleda moci da sluzi kao veoma dobar muzej i love letter auto-moto industriji. Nisam bio ni svestan kolicini detalja kojima ovi ludaci daju paznju. Nije ni cudo sto imaju The Real Driving Simulator u imenu.
escoban Zasto u svakoj racing igri gume zuje na svako skretanje? Bas iritnatno jos ako je ovo “simulacija” totalno bespotrebno
buz escoban Jesi vozio kada auto na granici gripa? Čuju se gume. Nije točno da je to kod svakog skretanja, čuje se na naglim kočenjima ako se blokiraju kotači ili kod oštrih zavoja.
escoban buz Da vozio sam gume skripe samo kad te krene zanosit tj. kad gubis grip ili na naglo kocenje , no u igri gume skripe na svaki pokret volanom . Edit: meni je zvuk bas iritantan u igri 🤣
Flipper To je tako od prvog GT, taj zvuk. ™️ Sjećam se članka davno u PSX čini mi se kad su Kazo i ekipa proveli 7 dana na stazama diljem svijeta i samo su snimali taj zvuk. Znam da je od toga napravio znanost i nije takav zvuk bezveze. 🙂