Desit ce se to da cu onda igrat GT8 ili koji god vec bude, a sport i ostali ce ostat u sjecanju kao i svaka GT igra zadnjih 25 godina.
Pece me K jel treba internet ili ne. Zapravo GT sport je pokazao koliko PD pazi na live service komponentu i jako pase za njihovu igru. GT Sport su posrali po launchu ali kroz life span igre PD je napravio pravo malo cudo od igre. Npr br staza je odmah iza GT6 ispred bilo koje druge GT igre.
I btw Arcade dio igre ce uvijek biti igriv jer nema nikakav DRM ni online konekciju, ako je toliko bitno da za 20 godina isprobas bar dio igre. isto je i za GT7 kopija sporta. Ja od GT7 zelim sve dobro iz Sporta i non stop nadodavanje igre tako da me online konekcija ne jebe ni 1%. Mikrovalne su vam danas spojene na internet di nece konzole lol
BTW i GT5 i GT6 su povuceni odavno sa digitalnih storeova. Ne samo da nemaju vise online podrsku nego ne mozes ih ni kupit osim diska (koji su sad pola igre). Jbt po primjeru PS3 ugasit ce citav store a ne samo igru. Sto bi tek bilo za igre poput Divisiona di je citava igra online only i ovisi o serveru. Ne bi me cudilo ni da ugase GT sport iduce godine nakon GT7. GT 5 je ugasen nakon 5 godina GT6 i manje. Makar imam feel da ce ovaj put potrajat duze zbog PS4 i koliko ce dugo jos ta konzola biti aktivna jos i BC na PS5