Jesam li ja to dobro vidio da postoje dvije konzole digital i normalna, razlike nisu spomenuli??
Pratite s nama UŽIVO i komentirajte na chatu predstavljanje PlayStationa 5
demons souls,ratchet, hzd2 spidey i resi 8
Izgled konzole je brutalan
fatamorgana Da.
Jedna je all digital, a druga normalna. Vjerojatno je All digital jeftinija.
I šta sad uzet, normalnu ili digitalnu? Brijem da ću iči na digitalnu.
fatamorgana
Pa koje bi bile razlike nego da u običnu ide disk, a u digital ne ide + trebala bi biti jeftinija.
Mislim da cu uzet digitalnu nesicam se kad sam disk ubacio u konzolu,konzola izgleda vrhunski
Brijac Pa zar nije kod xbox najavljeno da dolazi i digital konzola ali slabija. Za disk kužim
I šta sad uzet, normalnu ili digitalnu? Brijem da ću iči na digitalnu.
Brijac Pa zar nije kod xbox najavljeno da dolazi i digital konzola ali slabija. Za disk kužim
Najljepsa konzola ikad !!!
Na kraju očekivano jako dobra konfa. Konzola je izgledom jebenica, baš futuristički, makar ne volim bijelu na tehnici. Ali bit će i custom modela i vjerojatno će slim biti drugačiji, pa možda bude i još bolje. Ako se MS ne potrudi, Sony odnosi doma i ovu generaciju (a bit će još ekskluziva).
Neznam očekivao sam više...spidey ko spidey..odigram jednom ako ne bude repetativno i bacim...
Gta v rly? Treba komentirari uopce? Prošao na pcu, prošao na ps4 i sad opet ps4? Ne hvala. Nek se prime posla naprave novu igru pa ce dobit moju lovu.
Gran turismo, identičan ui kao gt sport, dakle jedan patch sa karijerim...debilana
Resident evil izgleda super, ali želim vidjeti gameplay..
Ratchet klasika zabavno...
Daemon souls očekivano, mada sam očekivao bloodborn 2...
Hzd 2 meni je i prvi dio vio dosadan....tako d ane mogu kritizirat
Uglavnom meh...evo ni jedna igra da kažem da sam šokiran i da uzimma konzolu day one...
Fali mi novi crash, neki dobar fajter, neki shootemup, neki horor tipa until dawn, neki novi wipeout...neka avantura kao uncharted...sve to fali...i brijem da je ps4 imao jači realease...šteta
Pokazali su da imaju muda s dizajnom. Naviknut ćemo se. Nego, još nisu pokazali stražnje tipke na kontroleru.
- Uređivano
Konzola izgleda ovako na slikama vrhunski, no sve se bojim koliko će se u takvoj formi kućišta dobro hladiti komponente (toplo se nadam da će biti tiša od 4-ke). Čudno da nisu naveli cijene, ali ajde, to ćemo saznati valjda u narednim danima. Prva najava igara je ok: GT7, Ratchet, novi Horizon i Spidey, Demons Souls remake... U svakom slučaju barem nešto za prvu godinu konzole uz ponudu multiplatforma koji dolaze. No pola konfe je bilo za spavanje, kao da je hrpa Xbox "ekskluziva" zalutala u krivi tabor.
fatamorgana
Nisam znao za to za Xbox, ali to je stvarno debilana. Nadam se da će PS5 razlike biti samo u disk ulazu, a da će jačina konzola ostati ista.
Mlako.
Spider-Man i HZ2 jedini vrijedni spomena. Ostalo indie/IGRICE za mobitele + još par naslova koji me ne zanimaju previše (uopće).
Konačno digitalna revolucija. Od kad imam PS4, samo sam dvije igre odigrao na disku. Ne bih volio da specke digitala budu slabije od normalne, jer ne kužim poantu kažnjavanja digitalnih gamera slabijom konzolom, očekujem razliku jedino u BD driveu.
I nadam se da će digital verzija konzole biti jeftinija od obične, a ne da obična bude skuplja od digitalne.
Zgodno.