Oke, ajmo realno i objektivno.
Svakog zanima nešto drugo i svako će imat neku drugu igru koja će mu opravdati kupnju konzole.
Možemo pričat da je event promašaj, možemo pričat da je vrhunski, svatko će nać nekog svog favorita ili ga neće nać uopće...na kenjažu i trolanje se neću obazirat.
Posve objektivno, početak je generalno bio odličan.
Spiderman 2, GT7 i novi Ratchet su igre koje će se prodavat u 2-3 milje bez problema (GT7 i daleko više) i realno su mnogima razlog za kupnju konzole.
Meni ne predstavljaju system seller, ali ne može se poreć da se radi o 3 jake exkluzive.
Jbmu, gameri smo, na gaming forumu, bar mi znamo prepoznat kvalitetu kad ju vidimo, nismo casual bagra.
Squareov Project Athia izgleda bolesno zanimljivo, ali je kratki prikaz i ko zna kad će doć.
Hrpa indijanaca nakon toga je bio veliki meltdown, čekao sam nešto da se "iskupe"...realno, nemoguće je za očekivat da sat i pol pucaju samo AAA naslove, ali teško je progutat da pojedine igre sa te prezentacije guraju kao "future of gaming"
Demons Souls remake je među 3 igre koje će meni prodat PS5.
Izigro sam ga na trojci, EU i USA verzije koje upravo gledam na polici, al majku mu njegovu, izigrat ću i ovu PS5 verziju.
Šteta što nema samog gameplaya, i još više, što nema konkretnog datuma, ali kupujem ga čim izađe, nadam se proširenju igre (vidio u komentarima da se spominje sniježni level).
RE VILLage je druga od 3. Prokleto dobro složen trailer, atmosfera jebeno izbija iz videa. Sedmica je bila vrhunska, očekujem i vrhunsku osmicu. Previše volim serijal a da bi me trailer i najava ostavili ravnodušnim.
I, naravno, jebeni Horizon 2...iskreno, malo su mi i zasuzile oči, lol, gledo sam trailer sa istim osjećajem ko onaj predzadnji za TLOU2, kad se pojavi Joel i kak se osjetiš kad vidiš tak nekog "svog".
Zazival sam ga otkad su počeli pričat o ovom eventu, dočekal ga, i ja sam zadovoljan, dobio sam što sam htio.
Odnosno, dobio sam i više, jer ipak nisam 100% očekival reveal konzole...a majstori složili najljepši komad hardwarea kojeg su moje oči vidjele.
Možda pretjerujem sa tim prvim dojmom, al ja sam oduševljen izgledom i dizajnom.
Dajte cijenu, dajte konkretni datum, i, please, dajte bar 2 poštene igre na launchu.
Kupio bih ga i da ga samo gledam, lol, al realno, badava i snaga i izgled ako ćemo morat (pre)dugo čekat igre.