• Gaming Vijesti
  • The Last of Us Part 2 završetak nikad nije procurio na internet; dosta informacija je lažno

Pročitaj na portalu
Članak

The Last of Us Part 2 završetak nikad nije procurio na internet; dosta informacija je lažno

The Last of Us Part 2 posljednja 2 mjeseca definitivno je obilježila odgoda koju je prouzročila Covid-19 pandemija, a zatim i curenje sadržaja na internet u obliku neautoriziranih prohoda igre.

I mislia sam da je tako. Jos malo i recenzija

Jebeš kraj kada je igra većinom spojlana, mene zapravo zanima koliko će ljudi (recenzenti) imati muda biti objektivni i reći pravo stanje o samoj priči umjesto da daju epitete tipa "so stunning and brave".

Najgori izlazak aaa igre u povijesti. Totalni fijasko

prayer
    To bi i ja htio vidjeti, ali nekako se čini da će bit tipična situacija za Naughty Dog igru, 95 prosjek i sami hvalospjevi. 😂

prayer neće ti nitko ništa reći u recenzijama. 🙂 A Hrvoje je sve gore napisao.

Uzivam citat komentare od ovih koji zele neuspjeh igri 😀 Igru nisu vidjeli ni odigrali ali znaju da je losa i sad cekaju recezente sa mudima da to potvrde.

Onda će mi tu postat Rockpapershotgun recenzije.

Flipper Ma niti ne očekujem, ali opet ovo je igra u kojoj je priča glavni element pored gameplay-a (koji je po viđenom izvrsno odrađen). Zna se kakva je priča i kakve su političke spike gurali (osim ako su videji koji su procurili izmjenjeni u zadnjoj verziji igre) pa me zanima hoće li biti tko dovoljno hrabar se dotaknuti te teme ili automatski biti označen kao seksist, mizognist ili nešto poptuno treće što iskreno nema što raditi u video igrama. No dobro, ja ostajem otvorenog uma i nadam se da će dobar gameplay ispraviti (potencialnu) lošu priču.

19marksman89 Ja ne znam osobu koja je vidjela spojlere a da je ostala ravnodušna i zadovoljna sa viđenim, ako si ih vidio i možeš mi potvrditi suprotno ti bi mi iskreno bio prva osoba. Nema igra bezveze 50k+ dislajkova recimo na IGN-ovom videu za njen trailer, a i sa razlogom Naughty Dog i Sony copy right strajkaju tko god pisne o igri. Zato sam i rekao baš me zanima da li će itko imati muda reči pravo stanje kada igra izađe koliko i ako su ju uopće zatrovali sa SJW nebulozama koje apsolutno nemaju šta raditi u video igrama a kamo li u nastavku jedne od najbolje igre prošle generacije.

Niste ni meni baš jasni..

Kao da će vas na nekoj osobnoj razini uvrijediti ako igra zasluženo dobije hvalospjeve i visoke ocjene.

Last of Us, God of War, Uncharted nastavci, Horizon, Spiderman... Sve exkluzive kojima se mogu nać mane, ali koje su sa razlogom pri samom vrhu gotovo svima koji su ih odigrali i s razlogom drže "score" od 90+

Vjerujem da ima i više nego dovoljno objektivnih recenzenata koji će istaknuti mane u Tlou2.

Jebe li vas jebe ta priča i oko nečeg se očito puno ljudi uzjebalo. Ako će bit razloga za spopljuvat neke stvari, spopljuvat ćemo ih.
        Ako ću "osjetit" da mi u igri pokušaju pogurati neke svoje lijeve propagande, reci ću to, jasno i glasno.

Al vi neki već idete u krajnosti... Što vas, pardon, boli kurac ako će igra (vjerojatno zasluženo) dobivati visoke ocjene?

Stvar je u tome što određeni dio ljudi reagira i na najmanju pojavu ičega što nije njima po volji kao da svijet propada.
          Znači spomene se nešto u vezi sa lezbama i pederima, odma su videi po jutubu debelih neckbearda kak je taj i taj developer ili ta i ta firma izdala čovječanstvo i prodala dušu SJW bogovima.

Znači normalni ljudi su već otupili na te pizdarije i sa ljeva i sa desna i mislim da je vrijeme da i ostatak nas odraste i prestane se zamarat pizdarijama.

Ja nisam uopce ciljao na to, vec na leak sam za sebe, situaciju oko brisanja komentara, odgode i svu ovu atmosferu oko izlaska

Ovisi kako je odrađeno. Ako je prirodno i sa smislom ka u Left Behind, super. Ako su in your face prodike lišene logike, naravno da će ljudima smetat. Isto ka i s bilo kojom političkom i socijalnom temom. Može produbit neku priču a može je i sjebat. Sve ovisi kako je odrađeno.

Na kraju kad ispadne da su sami sebi leakali neki shit version samo da dignu hype pobajanu sve youtubere koje ne vole i na kraju ispadnu spasitelji kad izbace najbolju igru svih vremena.

😃

Ja se iskreno nadam da ce malo vise zaci u njen "ljubavni" zivot..ipak joj je 18 godina i svet u kojem je ona odrasla i trenutno zivi je potpuno drugaciji od ovog naseg, jednostavno ima smisla vezati se uz nekog jos jace i ako je to slucaj u igri, krenuti u takvu krvnicku osvetu zbog voljene osobe.
          Kako god istina je da se razlicitos jeftino i nasilno gura u danasnje medije ( u vecini slucajeva je to ocigledno) ali s druge strane ogroman broj ljudi cim vidi da je neko gej ili druge boje koze odma vristi SJW,SJW...jebote da ono moras imati jebeno opravdanje zasto si odlucio da imas gej lika...potpuno besmisleno.
          Ja volim igre ovog studija, Uncharted mi je uvek zanimljiv i opusta me... i stavarno mi je fina ta konekcija izmedju likova...dok mi je Last of us prijao zbog ozbiljnije price i napetijeg okruzenja.
          Tako da ja verujem u ovaj tim, uvek postoji sansa da zajebu ali za sad jedva cekam da se docepam diska.
          Iskreno verujem da ako se igra dohvati malo vise ovih "opipljivih" tema da ce dosta ljudi da se pokenja po njoj pa cak i ako to doradi na kvalitetan nacin.

@AbelKOsMos tbh ako je netko gej ili trans ili bi samo po sebi nije SJW
          ali ako usred fajta krene vrištati YOU CAN'T BEAT ME I'M A STRONG INDEPENDENT WOMEEEEEEN.. well..

frendica mi streama TLOU svaki dan po par sati sad dok ne izadje TLOU 2 i onak Joel je doslovno most hardcore anti SJW lik ikad.

Sad ćemo imati dobar pokazatelj dal je early loš marketing zbog leakova naštetio igri.

fensisuperstar
            Naravno da postoji pretjerivanje, ali danas se događa baš to da određeni dio populacije reagira na apsolutno bilo kakve pojave ičega osim mišićavo muško u glavnoj ulozi, žena je oteta i treba ju spasiti i na kraju sa njom imati četrdesetero djece.

I onda je puno ljudi teško vidjeti granicu između toga i prave genuine reakcije na pravo pretjerivanje.

wooddiebone apsolutno. Meni je tropic thunder jedan od najjačih filmova svih vremena.
              Snimiš takav film danas i ljudi će te stavit na lomaču.

Treba biti malo manje pička jednostavno.

fensisuperstar
              Apsolutno se slazem sa tim.
              Takva sranja postoje.
              Obe strane znaju biti u kurcu, I stvarno je steta kada nesto sto je dobro bude napljuvano zato sto eto nije dovoljno razlicito ili je SJW materijal (u poslednje vreme cinimi se da je ova druga opcija puno cesca)
              Kao sto rekao ova igra moze I da omane, ja ne znam...ali ja verujem ovom timu I odlucio sam da odigram igru, pa cemo vidimo.

fensisuperstar Apsolutno si u pravu, gaj je ok, trans je ok ma jebote sve je ok svatko ima pravo biti ono što je i ono što želi biti!. Mogao bih napisati kobasu od teksta da i mene i tebe zaboli glava zašto nije uredu takvo što gurati u video igre. No neću, stavim samo jedan humoristični video (bez spojlera za TLOU 2 naravno) koji satirično opisuje trenutno stanje igre, a video je pazi iz 2017 😃