• Gaming Vijesti
  • The Last of Us Part 2 završetak nikad nije procurio na internet; dosta informacija je lažno

Tuhy Kao da će vas na nekoj osobnoj razini uvrijediti ako igra zasluženo dobije hvalospjeve i visoke ocjene.

Zato što su recenzenti i mediji odlični kada pričaju ono što se njima sviđa, ali su lažovi i prevaranti kada je suprotno. I ovo je moje mišljenje, ali mislim da je za puno onih koji su već pokopali igru, a govore da će joj dati šanse, zapravo igra već loša. Neće ući u igru otvorenih očiju, već će ući s agendom, a to je da pronađu ono što im se ne sviđa i to udvostruče i šire dalje.

Dovoljan pokazatelj za to je da se u potpunosti ignorira Druckmannov prethodni rad na kritički hvaljenim serijalima te se ignorira činjenica da je Ellie, prema Druckmannovim riječima, nastala kao odgovor na Sarkeesianine kritike. Mišljenje je već zacrtano i to je to. Meni je to samo znak da ću morati svaki dojam od strane igrača uzeti s rezervom i dobro pročitati i razmisliti tko i što piše.

fensisuperstar Ma što je najbolje nisam ni znao za tu sotonu do prije mjesec dana. Navodno je bila i konzultant za TLOU 2 u nekim segmentima ili se bar tako šuška. 🙁

Fico Ti si isto sjw feminist. Sram te bilo.
      Činjenice su da će ovo biti smeće. Vidi se iz avijona. Znamo već svi sve.

prayer sotona xD nitko ne vidi njezin smisao postojanja osim Druckija

Mene više od svega zanima source link za PCMR avatar da si ga i sam stavim

Meni je to samo znak da ću morati svaki dojam od strane igrača uzeti s rezervom i dobro pročitati i razmisliti tko i što piše

Spot on 🙂