wooddiebone prvo hvala. U ovolikoj konkurenciji fascinantnih osoba u ovom teatru apsurda biti najfascinantniji je postignuće samo po sebi. Drago mi je da si prepoznao i važnost konteksta. on citira Gebelsa u kongresu je odličan kontekst, za razumijevanje uredbi koje će se donijeti vrlo skoro. Isto tako i osnivanje "Truth Sociala" i kupovinu "Twittera"
Cijenim trud da i znanje oko only fans droca, nikad bolji background check i znanje nisam vidio u ovom topicu. Dokazao si sebi nekoliko stvari, ali najbitnija je da uopće nije bitno što osoba govori nego jel se jebe s nekim i kako se jebe s nekim. Ja razumijem da sa tako visokog moralnog trona, sve šta "neka tamo OF droca govori" zvuči kao prdac u svinjcu i da ono što je rekla po defaultu ne može biti pametno. Tu si dobro prepoznao zamku i nisi si dopustio da to tek tako prođe. Jesi se pretplatio na njen OF ili si samo googlao slike? U svakom slučaju 4-5 za trud.
Jedino nikad nisi background checkao svog idola Trumpa i to je dio u kojem bi mogao napredovati.
Što se tiče mojih minusa, da, vjerojatno bih trebao apsolutno svaki natpis i video na internetu podrobno provjeriti prije nego postam. Počevši od kamermana, mogućeg naručitelja, sve komentatore, sve njihove backgrounde sve linkove i background same platforme kao i porijeklo i background uređaja s kojeg pišem, znajući da ljudi koji to vide neće sami moći donijeti rasud o onom što vide. Sreća pa si ti tu.