Copy/Paste jednog fb statusa:

"Ideja bojkota SAD-a zvuči glasno na društvenim mrežama, ali u stvarnosti je to čista iluzija. Američki proizvodi nisu samo “Coca-Cola i McDonald’s”. To su telefoni koje koristite (Apple), operativni sustavi (Android, iOS, Windows), cloud usluge koje pogone banke i državne sustave (AWS, Azure), platna infrastruktura (Visa, Mastercard), softver bez kojeg ne posluje nijedna ozbiljna kompanija (Microsoft 365, Google Workspace). Pogledajte police u vlastitom domu. Većina ljudi ni ne zna koliko američkih proizvoda koristi svaki dan: P&G (Ariel, Pampers, Gillette, Oral-B), Johnson & Johnson (Listerine, Neutrogena, hrpa medicinske opreme u bolnicama), Colgate-Palmolive, razni lijekovi, higijenski proizvodi, kućna kemija. Hoćemo dalje? Intel i AMD procesori u vašem računalu, Google Maps u automobilu. Bez SAD-a nema Netflixa, nema Hollywoodskih filmova, nema Disney+, nema HBO-a, nema Spotifyja (koji iako europski, većinu sadržaja licencira od američkih diskografa). Nema TikToka? Oprostite, aplikacija je kineska, ali 90% viralnog sadržaja dolazi s američke kulture. Dodajte tome da nema WhatsAppa, Instagrama, Facebooka, Gmail/Outlooka, YouTubea… Želite bojkotirati SAD? Onda budite dosljedni: ugasite pola interneta, ispraznite pola kupaonice i špajze, te zamijenite sve platne kartice."

herc ma to su neuki ljudi koji bubnu da ce nešto bojkotirati, a nemaju blage veze sta pričaju. A i zasto bih bojkotirao i učinio si život gorim lol

Isto tako ne bih bojkotirao ruski plin.

Ja da sam luda Ursula sad bi maknuo sve carine prema SADu i platio google ads kampanju da mjesecima to svuda razglašavaju svim IP adresama iz amerike.

Na kraju će se dići cijena svemu i mi mali ljudi ćemo sve još skuplje plaćati.

Zero Barem se nitko neće buniti ako poskupi Megić.😃

Ispravio 😆

Ovo je usporedni graf američkih burzi na početku mandata Bidena, Obame i Trumpa

Welp, dobar start. Vidim na Yahoo već spremaju preko 1100 prosvjeda diljem USA, više zbog onih otkaza DOGE-a. Muska polako guraju pod tepih jer su i sami skontali da je i suviše poremećen i za tu ekipu.

Bome i ja mrzim. No kaj ja znam, nismo više djeca da nam trebaju jebene slamčice dok pijemo sok. Koji je ionako sam po sebi hrpa šećera koji ne donosi ništa dobroga organizmu.

Deadwalker nekad kada odem kod Turčina jesti onda uzmem sok u tetrapak usput i jebena slamka omekša i moram vuci ko sivonja isto da travuljagu vucem.

Najveci apsurd u tom tetrapaku ima plastike puno vise i jos je gori za okoliš. Kakvi degeni…

Putin nosi odijelo… ima staža u KGBu… a u međuvremenu postao veliki vijernik..

Zašto mu ne bi vjerovao…

Užas. Crka u najgorim mukama iskompleksirani patuljak…