somethingwrong nigdje na njenom profilu ne piše da ima only fans. Bar ja nisam vidio , ali ajmo vjerovati liku koji očito zna, nije valjda izmislio

Giphy - Oh Brother Sigh GIF by Smino

Vidim na netu odbrojavaju još nešto sitno do objave Trumpovih carina. Ako ih potvrdi (onu najgoru varijantu), već danas/sutra ima da bude potop na burzama.🤣😅

Zero Vidim na netu odbrojavaju još nešto sitno do objave Trumpovih carina. Ako ih potvrdi (onu najgoru varijantu), već danas/sutra ima da bude potop na burzama.🤣😅

Za svaki slučaj sam otkazao order za kupovinu na Binance-u da ne bi bilo 😆

Naravno, agent Krasnov nije ni spomenuo Rusiju. Za EU poseban tretman. Vidjet ćemo koliko će to potrajati.

Sutra će u Americi svi tako pobjeđivati

Zero ali EU izgleda sprema neki jeben potez kao odgovor ili cak da preduhitri tarife. Kanada je vec prekinula sve vladine ugovore sa americkim firmama. Neki dan su iz bijele kuce poslali francuskim firmama koje suradjuju sa americkom vladom petodnevni rok da prekinu sve sta oni smatraju DEI i otpuste ljude koji su zaposleni na taj nacin, sto prakticno ispadaju svi koji nisu bijelci

Ovime je otvorena poprilično velika pandorina kutija. Za malu otvorenu ekonomiju poput naše koja ništa ne proizvodi, ne baš sjajne vijesti, doduše mi ovisimo vise o tome koliko će stradati njemacka, talijanska i druge ekonomije u koje najviše izvozimo. No EU će sigurno uzvratiti carinama na američku IT industriju čime će naš omiljeni hobi postati još 20-30% skuplji. Jej.

Nego šta kaže woodie i ekipa koji vide unapred?*

Isus te jebo Ameriku vodi psihički pormećena osoba šta se zna, ali sada će naš Woodie reči da je to normala

Svi koji misle da on "vodi" nešto, neka mi obrazlže ovu sliku

Deadwalker Fala isusu, nek stradaju što više pa će četnici iz HDZ manje uvesti robova iz azije i bliskog istoka.

doktor1 Možda pingvini izvrše atentat na Trumpa pošto su neprijatelji pičke.

doktor1 Isus te jebo

Ti si s ovakvim izjavama jako puno pametniji od trumpa…

• buz

•  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

Zero Već sam se spremio da kupim u pol 10 čim se otvori. Bit će dobri popusti.

https://vijesti.hrt.hr/svijet/otvoreno-708-12091438

Što znači 20% za Europsku uniju?

• Značit će jako puno, kazao je Japunčić.

- Naravno da očekujemo da će Europska komisija odgovoriti i da će ići s određenom politikom reciprociteta uvođenja carinskih dažbina na određene američke segmente, moguće i vrlo širokih spektara, rekao je.

Što se tiče Europske unije - idemo razbiti jedan mit, kazao je Kotarski.

- A to je da države koje imaju suficit imaju polugu. Nemaju. Polugu ima onaj koji generira potražnju, onaj koji uvozi i koji je najveći svjetski uvoznik, potrošač u krajnjoj nuždi. Već više desetljeća SAD igra tu ulogu. Što to konkretno znači? Nama će prije biti ponestati američkih proizvoda koje ćemo cariniti nego Americi europskih koje će oni cariniti. Mi taj duel ne možemo dobiti, kazao je Kotarski.

- Instinktivno je kod naroda i kod političara odgovoriti agresijom. Ali govorimo koliko je to ekonomski racionalno. Jer ako mi sad ne možemo supstituirati neke američke uvozne stvari, onda nema smisla to cariniti iz razloga što ćemo povećati troškove proizvodnje za europske proizvođače i potrošače, rekao je.

Dodao je kako je rješenje produbljivanje jedinstvenog tržišta i više trgovine između država koje čine blok od 27 članica EU.

Zero Vidim na netu odbrojavaju još nešto sitno do objave Trumpovih carina. Ako ih potvrdi (onu najgoru varijantu), već danas/sutra ima da bude potop na burzama.

Izbjegao sam metak radi tvog posta, bio mi je napravljen order za kupovinu Solane i otkazao sam ga kad sam vidio tvoj post i evo vidim sad otišlo dosta ispod cijene koju sam ja postavio za kupovinu 🙂