USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
- Uređivano
Gledam bas to isto na Indexu, kaze…
"Tuđman je zanimljiv i jer je prvo bio u zatvoru pa u HDZ-u. Obično je obrnuto"
- Uređivano
maverick kolektivna krivnja je bullshit, also koji k smo mi krivi kaj je engleska/francuska imala kolonije?
Europljani su pljackali stoljecima druge države i kulture - pljackali su (i pljackaju sad) i oni nas, to ti je default human behaviour. Jel ta logika vrijedi za kineze, mongole, turke itd?
Jel ovo film jbt?
somethingwrong Jel ovo film jbt?
Idiocracy 2.0, na zalost uzivo :/
- Uređivano
deathwish nisi me shvatio. Jaci jebu slabije, a sada kada zapadnjaci dobiju po repu, svi se dizu na noge. U aziji i africi je non stop rokanje. Ne vidim da se itko previše buni toliko zbog toga (osim sto se svi uzjebali oko Palestine jer je moderna država napala drzavu zapelu u 13. St. Kao sto sam vec napisao, toga je uvijek bilo i biti ce.
maverick my apologies, ah tak je uvijek bilo, kak se ono veli, "Ko jači, tlači" .
Doduše većina ljudi ima perspetkivu zadnjih 100 god max. Nas su tu tlačili mađari i austrijanci, prije toga rim je tlačio germane, perzijanci grke itd itd.
U južnoj africi Zului (koji su napaćeni pod apartheidom bili) su poklali koisane jer su imali bolju tehnologiju i više ih je bilo kad su došli tamo. Dok ne nađemo aliene koji nas žele ubit, tamanit ćemo se međusobno
- Uređivano
Mi nismo nikog tlačili i nemamo se obvezu ikome davat na raspolaganje radi bilo kakve isprike.
Tako i britanci koji su trenutno živi nisu odgovorni za kolonijalizam i imperijalizam svojih predaka.
Ali brate jel ima licemjernije stvari od vođenja inicijative protiv zločestog Putina diktatora koji ubija slobodu i demokraciju, a vlastite građane hapse i zatvaraju zbog objava na društvenim mrežama i poruka na whatsappu.
I onda još vikat kak Amerika tone u fašizam.
I niko da zucne išta protiv Izraela.
Je to ai bot preuzeo account neaktivnog člana i sad imitira njegov stil pisanja?
wooddiebone britanija je zadnja rupa.
Ne vidim da itko prosvjeduje zbog ubijenih kršćana u Siriji i Egiptu?! Disu LGBT i ostali aktivisti?!
Nisam htio dolazit dok ne umočim
sanzo bit će da je AI umočio
Jel vi volite Teslera?
wooddiebone u kaj?