• Brijac

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

somethingwrong

Fenix be like:

Zašto Morgan Freeman kao Franjo Tuđman itekako ima smisla

😆

Gledam bas to isto na Indexu, kaze… 😆
"Tuđman je zanimljiv i jer je prvo bio u zatvoru pa u HDZ-u. Obično je obrnuto"

maverick kolektivna krivnja je bullshit, also koji k smo mi krivi kaj je engleska/francuska imala kolonije?

Europljani su pljackali stoljecima druge države i kulture - pljackali su (i pljackaju sad) i oni nas, to ti je default human behaviour. Jel ta logika vrijedi za kineze, mongole, turke itd?

deathwish nisi me shvatio. Jaci jebu slabije, a sada kada zapadnjaci dobiju po repu, svi se dizu na noge. U aziji i africi je non stop rokanje. Ne vidim da se itko previše buni toliko zbog toga (osim sto se svi uzjebali oko Palestine jer je moderna država napala drzavu zapelu u 13. St. Kao sto sam vec napisao, toga je uvijek bilo i biti ce.

maverick my apologies, ah tak je uvijek bilo, kak se ono veli, "Ko jači, tlači" .

Doduše većina ljudi ima perspetkivu zadnjih 100 god max. Nas su tu tlačili mađari i austrijanci, prije toga rim je tlačio germane, perzijanci grke itd itd.

U južnoj africi Zului (koji su napaćeni pod apartheidom bili) su poklali koisane jer su imali bolju tehnologiju i više ih je bilo kad su došli tamo. Dok ne nađemo aliene koji nas žele ubit, tamanit ćemo se međusobno

maverick

deathwish

Mi nismo nikog tlačili i nemamo se obvezu ikome davat na raspolaganje radi bilo kakve isprike.

Tako i britanci koji su trenutno živi nisu odgovorni za kolonijalizam i imperijalizam svojih predaka.

Ali brate jel ima licemjernije stvari od vođenja inicijative protiv zločestog Putina diktatora koji ubija slobodu i demokraciju, a vlastite građane hapse i zatvaraju zbog objava na društvenim mrežama i poruka na whatsappu.

I onda još vikat kak Amerika tone u fašizam.

I niko da zucne išta protiv Izraela.

wooddiebone britanija je zadnja rupa.

Ne vidim da itko prosvjeduje zbog ubijenih kršćana u Siriji i Egiptu?! Disu LGBT i ostali aktivisti?!