USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Nisam ni znal da je danas krunidba Zokija Milanovića u kraljevskim dvorima.
bosscorelli ne kuzim poantu ovog videa na redditu
fensisuperstar Mali ponavlja ono sto cuje od tate, a to je da mogu raditi sto hoce i da ih nitko nece uhvatiti. Radi se o zadnjim izborima u kojima je Elon navodno umjesan. Carlson je iz ocitih razloga izbrisao ovaj dio. Takoder ima jedan klip sa Muskom i Carlson u kojem Musk kaze da je pomogao Trumpu na nacine zbog kojih bi mogao zavrsiti u zatvoru, drugi link ispod.
https://www.yahoo.com/news/trump-makes-odd-remark-elon-144037647.html?guccounter=1
- Uređivano
Zašto naslov laže?
Gdje je video brisan? I zašto je dostupan u orginalu na YouTubeu od kad je prvi put objavljen?
Kako vam se ne gade više te laži i propaganda koju gutate?
Vec drugi puta čitam o Musk-ovom sinu. Toliko bolesno biti da iz bijesa i nemoci ides na dijete, stvarno mora biti next level ludosti u kojoj živimo. Nevjerojatno mi samo da i nasi forumaši jasu na krilima ovih degenerika.
Niko normalan ne bi trebao imati problema s djetetom…već s klaunom od oca koji ga vuče sa sobom. Prozirno skupljanje jeftinih patetičnih poena.
A iti malo prisebna osoba je Muska trebala prestati shvačati ozbiljno u javno životu samo zbog onog banalog laganja oko igranje usrane igre online. To je najbolji pokazatelj o kakvog se jadniku radi…
- Uređivano
dormin A iti malo prisebna osoba je Muska trebala prestati shvačati ozbiljno u javno životu samo zbog onog banalog laganja oko igranje usrane igre online. To je najbolji pokazatelj o kakvog se jadniku radi…
Laž o igri je neusporedivo manje štetna od bilo koje koja zapravo ima utjecaj na život ljudi, a takve slusamo redovito od sve i jednog političara. Prema tome svi su oni za mene jadnici. Ne znam zašto s toliko prezira ne gledamo sve njih i ne komentiramo?!
dormin Prozirno skupljanje jeftinih patetičnih poena.
To si vjerojatno u pravu. I meni se tako cini.
Stvar je u tome da ako lazes kod tako nebitne stvari kao sto su videoigre, kako mogu ocekivati od tebe da ne lazes kod bitnih stvari? Pogotovo sto je Elon sto se tice DOGE-a hodajuci konflikt interesa.
- Uređivano
Garrus_V Pogotovo sto je Elon sto se tice DOGE-a hodajuci konflikt interesa.
Kaj nisu Muskove firme privatne?
Kakve veze DOGE ima s njima?
wooddiebone pa ono kako moze osoba cije su firme primile preko 20 milijardi od drzave nadzirati efikasnost drzavnih sluzbi?
Evo recimo dva primjera, zatvorio je USAid koji je nadzirao rad Starlinka u Ukrajini i zatvorio Consumer Financial Protection Bureau u trenutku dok Elon launcha "X Money" na X-u, u toj agenciji je uklonio jedinu preostalu prepreku za launch tog sistema placanja. Ne mogu sa 100% sigurnoscu reci da je razlog zatvaranja CFPB taj da bi ubrzao proces na X-u, jer ta agencija je bila opcenito omrazena kod velikih tehnoloskih firmi jer je sluzila kao zastita potrosaca od predatorskih praksi velikih firmi i banaka. Svakako smrdi na kilometre sto radi.
Mada glup sam sto ti i dajem primjer, jer ako ti nije jasno zasto nije eticno da najbogatija osoba na svijetu koja se okoristila federalnim novcem kao nitko treba odlucivati koja ministarstva i uredi se trebaju zatvoriti onda necemo naci zajednicki jezik.
- Uređivano
Garrus_V pa ono kako moze osoba cije su firme primile preko 20 milijardi od drzave nadzirati efikasnost drzavnih sluzbi?
Opet, kakve veze imaju državne službe sa njegovim firmama koje su primile novac od države?
Primile su novac na legitimnim partnerstvima i zajedničkim projektima. I to od prijašnjih vlada, ne samo od Trumpove.
Garrus_V zatvorio je USAid koji je nadzirao rad Starlinka
Samo zato što je USAid nadzirao rad Starlinka ne znači da ga je zato zatvorio. Korelacija ne znači kauzalnost.
Garrus_V zatvorio Consumer Financial Protection Bureau u trenutku dok Elon launcha "X Money" na X-u, u toj agenciji je uklonio jedinu preostalu prepreku za launch tog sistema placanja. Ne mogu sa 100% sigurnoscu reci da je razlog zatvaranja CFPB taj da bi ubrzao proces na X-u, jer ta agencija je bila opcenito omrazena kod velikih tehnoloskih firmi jer je sluzila kao zastita potrosaca od predatorskih praksi velikih firmi i banaka.
Ne možeš ništa sa sigurnošću tvrdit ier imaš dva apsolutno random faktoida i tretiraš ih kao full-blown istraga u Muskove djelatnosti.
Uopće guranje tog narativa da Trump i Musk zatvaraju neke vladine agencije za svoju korist jer im smetaju je manipulativno i jadno jer samo zato što se zatvara u trenutnom obliku ne znači da je otpisana zauvijek. Sve što zatvaraju ide u rekonstrukciju zato jer se radi o dokazano korumpiranim agencijama, a najbizarniji dokazi za to izlaze na dnevnoj bazi.
Garrus_V ako ti nije jasno zasto nije eticno da najbogatija osoba na svijetu koja se okoristila federalnim novcem kao nitko
Kako se to Musk okoristio federalnim novcem?
Zato što je surađivao sa NASAom na lansiranjima? Pa to je projekt visoke strateške važnosti za SAD.
Izvrčeš sve na svoj narativ, cherry pickaš k9madiće informacija koji idu u prilog tvom stajalištu, a bilo što kaj demantira tvoje tvrdnje ignoriraš i praviš se da mi ostali također nismo upoznati sa situacijom u jednakoj mjeri u kojoj ti nisi upoznat.
A u Washington D.C., gradu sa 90% Demokrata i demokratakih političara, eksplodirali google searchevi za kriminalne odvjetnike, offshore accounte i američki zakon o suzbijanju organiziranog kriminala.
Znači čak i da si kompletno u pravu sa svime što tvrdiš da Musk radi, na kraju dana ništa novo. Samo se pere po liku koji tebi smeta. Kad je to radio neki big pharma anonimus onda ti nije smetalo.
Jako licemjerno.
Garrus_V Mada glup sam sto ti i dajem primjer, jer ako ti nije jasno zasto nije eticno da najbogatija osoba na svijetu koja se okoristila federalnim novcem kao nitko treba odlucivati koja ministarstva i uredi se trebaju zatvoriti onda necemo naci zajednicki jezik
Uzaludni trud…
Zamisli da je Soroš, boogeyman desničara dobio ured u bjeloj kući, da se vrti oko Bidenovog stola i pravi debila od sebe di stigne. Da reže državni proračun itd. Pa to bi bilo 24/7 terorija zavjera u kretena Rogana s cijelom sadašnjim Trumpovim kabinetom i ostatkom tih licemjenih pristaša.
Baza mi je kako se zatvarju očì na debilne Trumpove prijedloge oko svojatanje Gaze. "To mjesto nije za živit ali mi ćemo tu napraviti rivijeru"
Za zdrastvo staviti lika koji tvrdi da postoje dokazi kako je COVID targetirao bijelce i crnce a ne kineze i židove.
Ali MAGA sekti to ne znači ništa.
wooddiebone joj, evo opet s tobom, zaista vise skini taj junf i ne stavljaj mi rijeci u usta.
Lik je primio preko 20 milijardi dolara od drzave(provjereno), zatvara agencije koje nadziru njegove firme(provjereno) jel to konflikt interesa ili nije? Samo jedna recenica je dovoljna, bez da ubacujes stvari koje nigdje nisam rekao.