Nexus Evo ovaj video gore...what's the point? Praktički se rugaš s tim vjernicima (fanatičnim) i kažeš da su isprani mozgovi? Čekaj...to jednostavno tako ne ide. To su njihova uvjerenja, njihov način života, zašto i ko smo ja ili ti da kažemo da su oni "isprani mozgovi"? Je li mi štete? Ne. U čemu je onda problem?
Usred Bijele kuće su se okupili oko predsjednika da ga doslovno štuju kao boga i još guraju agendu zabrane pobačaja. Religiaj se miješa u politiku i ljudska prava. Tome nema mjesta nigdje, pogotovo u politici. I da, to su isprani mozgovi.
Tebi i meni to izgleda smiješno, ali njima nešto znači. Onda poštuj to.
Kad me već moraš izbaciti iz takta, koji kurac oni ne poštuju da ne diraju druge ljude, nego nameću svoje dogme drugima? Koji kurac guraju ruke u žene i njihove poslove? Koji kurac govore da će homoseksualci gorjeti u paklu? Što se oni miješaju drugima u život? Nema šanse da ću to poštivati.
I naravno, dok tebe ne diraju sve je ok. Dok druge diraju, onda te baš briga.
Postoji vjera, a postoji indoktrinacija preko religije. Jasno je tko je glasačka baza Trumpa.
Iznenadio bi se. Vjeruj mi i ja sam kada sam doznao da neki glasaju ili su članovi HDZ-a.
Gdje u SAD-u i Hrvatskoj najviše glasova pobere desnica? U ruralnim područjima. Gdje glasove pobere ljevica? U gradovima. To nije elitizam, to je razlika u kvaliteti edukacije i utjecaja religije.
Zato i lijeva politika gubi
Narod gubi samo zato što su takvi kao Trump i Karamarko i ekipa uvjerili ljude kao što si ti da se ne isplati glasovati. Nije jedini razlog, ali je trenutačno najbitniji.
Heat Fićo je pravi moderni neofašist. Sve što mu se ne sviđa je krivo i onda kad razmišljaš suprotno od njega počne s vrijeđanjem.
Ti jesi svjestan da upravo opisuješ 4 godine Trumpova mandata?