wooddiebone kakve ladice? umjesto da odgovaraš na tebi neupućene poruke, počeo ti je Asmongold, idi pogledaj šta trebaš sutra pisati na forumu.
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
somethingwrong počeo ti je Asmongold
ček ček ček. Počeo? Fakat si otišao na twitch pogledati ako čoek streama?
@wooddiebone cought in 4k bro!
somethingwrong Štos je u tome što kineze zaboli kurac za govor protiv Xija
Fakat nemaš pojma o čemu pričaš. Malo "istraži" o kinezima. Imaš dobar dokumentarac o wechatu i kako im je čitav život integriran u jednoj aplikaciji koja prati sve što radiš.
Kamala ko klinka u sredini niže. Mala je sličica jbg.
- Uređivano
fensisuperstar ček ček ček. Počeo? Fakat si otišao na twitch pogledati ako čoek streama?
Znam kad streama, uvijek u isto vrijeme, gledao sam prije lika dok nije prestao igrati igre. Ne trebam nikud ići
Što se tiče kineza i slobode govora i kud to vodi u odnosu na zapad samo ću dati citat:
"You are erratic, conflicted, disorganized. Every decision is debated, every action questioned, every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. That will be your downfall"
Čemu ovakve toksične gluposti?
Ja znam da je lakše samo izlistat naslove na netu i pričat okolo ko da nešto znaš o nečemu nego zapravo se pozabavit temom o kojoj bi htio raspravljat i osobama koje tak olako trpaš u istu skupinu.
Al daj bar onda se suzdrži od komentiranja nečeg o čemu nemaš pojma niti te ne zanima.
Asmongolda i Rogana trpaš u istu ladicu ko Putina i onda još double downaš s ovakvim isprovociranim adolescentskim pizdarijama.
I pišeš na javnom forumu. Ako ti se raspravlja s nekim privatno, šalji privatne poruke.
somethingwrong Znam kad streama, uvijek u isto vrijeme, gledao sam prije lika dok nije prestao igrati igre. Ne trebam nikud ići
ja ne znam kad strima jer ja njega ne pratim na twitchu, samo što stave na youtubeu. Znači veći si tehnički fan od mene i woodija.
fensisuperstar tehnički, samo si star, YouTube je platforma za boomere, poput Facebooka.
wooddiebone Asmongolda i Rogana trpaš u istu ladicu ko Putina i onda još double downaš s ovakvim isprovociranim adolescentskim pizdarijama.
Ti niti jedan post nisi pročitao, već se samo nadovezuješ na već formirano mišljenje, koje je BTW pogrešno.
Ne radi se o tome jesu li ili nisu asmongold ili rogan desničari ili šta već misliš da sam rekao.
Rekao sam više puta da su oni preuzeli ulogu mass medija i ono šta sam implicirao je da iako možda deklarirano nemaju te stavove, okupljaju većinski tu publiku. Što je evidentno i u njihovom chatu, na komentarima na YT i ovdje.
Any questions?
fensisuperstar ja ne znam kad strima jer ja njega ne pratim na twitchu, samo što stave na youtubeu. Znači veći si tehnički fan od mene i woodija.
Znači da ga nisam gledao ti bi smatrao da imam više integriteta kad pričam o tome?
- Uređivano
Ja ti mogu pet puta reć da lupaš bezveze.
Mass mediji su propaganda.
Asmongold i Joe Rogan propagiraju dijalog i razum.
Doslovno nemaš pojma o čemu pričaš, a pričaš puno.
Ekipa okuplja hrpetinu publike, ti ih sve trpaš sa najgorim šljamom o kojem čuješ samo zato jer su glasni.
Asmona pratim ja, fensi, moja sestra koja je doktor znanosti, hrpu mojih frendova i frendica koji svi imaju najširu moguću lepezu mišljenja.
Jedino jednoumlje i problematične skupine koje ja vidim je u djelu populacije koji površno prelistava internet i misli da ima realnu sliku o svemu i onda pišu to posvuda ko da je glavna istina.
- Uređivano
wooddiebone Mass mediji su propaganda.
Asmongold i Joe Rogan propagiraju dijalog i razum.
Aj bogati siđi sa interneta
Ja nmg
Joj e daj lik ovo nije Reddit ili Facebook. Na forum ljudi dolaze raspravljat. Bar je tako bilo prije vas padobranaca.
Nastavi dalje po svom. Lakše je bit lupetalo nego bit informiran ili još teže, ne imat mišljenje o svakoj temi pod suncem.
wooddiebone a i ti i fensi ste naivčine. Nas kako se sa takvima odnosi?
Ovako!
Tako je i sterlok i slična ekipa. Jedino se još Deadwalker drži jer je dovoljno kulturan.