somethingwrong E sad, ti tvoji Avengersi, Trump, Musk, Rogan, Putin i Asmongold
Nemogu te shvaćati ozbiljno kad stavljaš Asmongolda bez razloga u ovo. Prvo ima asmongold tema. Rečeno je da se u ostalim temama ne spominje Asmongold. Znači doslovno svi se držimo toga osim ostatka foruma koji spominje asmongolda kao da je kurac koji se puši na svakodnevnoj bazi.
Znači za početak Asmongold nema veze niti sa Putinom, a s druge strane niti sa Trumpom Muskom i Roganom.
Drugo: kakve Putin sad ima veze sa ičime? Putin je vođa potpuno druge države koji radi što god želi zato što je s druge strane bare jedan mentalno usporeni starčić koji više nema kognitivne funkcije kao što je nekoć imao. PP mu je žena koja nije sposobna biti podpredsjenik a kamoli predsjednik. I sad ti ideš spominjati jednog Putina, ex kgbovca koji je vjerojatno vlastitim rukama ubio više ljudi nego što smo mi jebali kolektivno zajedno puta i stavljaš ga u koš sa ovom trojicom i onda bez jebenog razloga staviš Asmongolda.
Pod 1. Mene apsolutno boli kurac za Amerikance. Što se mene tiče može goriti sve od kanade do meksika and i wouldn't give a single flying fuck.
Jebeš naciju gdje su im jedini izbor lowIQ žena kojoj je jedina spika da će im cvetati cveće u preduzeće i da su ŽENE SNAŽNE i Trump.
Znaš koliko je sati kad je Trump dobio i elektoralne glasove i popular vote kao jebeni republikanac. Znači Trump je manje zlo za tu državu.
Jedna klaun za kojeg svi navijamo jer kad bi ova glupača dobila predsjedničke izbore vjerojatno bi nas sluačajno izraketirala.
Žena nije sposobna imati intervju koji nije režiran za nju. Zato i nije otišla kod Jebenog Rogana, jer se valjda bojala da će ju Rogan pitati nešto i neće na to odgovoriti. A najjače od svega, mogla je otići na Rogana i pričati o bilo čemu a da nije politika i Rogan bi to prihvatio.
somethingwrong U odnosu na Kinu izgledaju kao propala zemlja trećeg svijeta.
Kina nije ništa bolja od murike. Ne do bog da te wechat čuje da kažeš nešto protiv žižinpina. Možeš se pozdraviti. Usput Hong Kong. Usput Taiwan.
Napredak društvenog i intelektualnog? :.-/
Tehnološki napredak btw, Musk? ne a? Tesla, Space X, Starlink, onda oni tuneli koje kopa. Mislim rakete se same parkiraju.
Šovinizam neću komentirati. To je politika. To su "leaderi". Kad nisu bili? Oduvijek je tako. Oduvijek su morali biti "superiorniji", bolji od drugih. I čak i da jesu, i da su nacionalisti, kakve to ima veze. Pogledaj koliko ilegalaca imaju. Pogledaj im stanje u državi. Da je žižinpin na vlasti zid bi bio duplo veći i strojnice bi stojale na njemu.