foggy Moje osobno stajalište je da treba, da. Gaming više nije anomalija na listi hobija i veličina industrije neizbježno je u doticaju s politikom. To se može dogoditi u sadržaju same igre isto kao što se može dogoditi u izjavama i potezima velikih kompanija. Kao što i sam vidiš, veliki događaji su odgođeni zbog prosvjeda u Americi. Razlozi odgode nisu ni bitni trenutno, koliko je bitno da su prosvjedi imali utjecaj na svjetsku industriju koja je na rubu predstavljanja novih naprednih tehnologija. Prosvjedi u Hong Kongu su također primjer isprepletenosti industrije i politike dok se već skoro desetljeće vodi pitanje zastupljenosti žena u videoigrama. To su tek neke od političkih tema u industriji. Mislim da se ne možemo zvati gamerskim forumom ako izbjegavamo politiku.
Politike ne treba bojati, no s obzirom da ima onih koji ne žele o tome čitati na forumu, rasprava je odvojena u zasebnu temu kako bi svaki član mogao odlučiti za sebe želi li sudjelovati u raspravi, pa makar čitanjem, ili ne želi.