Toliko su glupi, da je skoro pa steta da zavrse u zatvoru umesto recimo cirkusu.

Ali ovaj snimak

One scene kad žandarmerija grli i pozdravlja prosvjednike mi imaju puno više smisla sad.
Ne znam tko bi ostao ravnodušan nakon kaj vidi kakav efekt je napravilo na ljudima pogotovo jer je naredba za aktivaciju skoro sigurno došla od Vučića ili nekog slično rangiranog, a ne od same žandarmerije.

Ljudi sa pacemakerima i sličnim aparatima su doslovno mogli umrijeti na licu mjesta, a hrpetina ih je prijavila nepravilnosti u radu uređaja nakon što su bili na udaru zvučnog topa.

Nema Vučić još puno.

Prije tri dana nisu imali zvučne topove
Prekjučer ih ima, ali su zakopana u skladištima jer su protuzakonita
Danas ih ipak ima i imali su ih na prosvjedima, ali sami sebi su zabranili ih koristiti kao zvučne topove, koriste ih samo kao malo bolji megafon

I ja bih to zatražio. Milijarderi sigurno vuku zahtjeve iz pozadine kad je riječ o njihovim interesima, ali ovaj je baš postao svjetski redikul s javnim angažmanom u politici i eksponiranjem kontroverzama. Ako imaš globalnu tvrtku valjda je biznis na prvom mjestu a ne politika.

A kaj je ovo nego politički progon?

Nadam se da će otić što prije, Tesla je predobra firma da propadne

Au pičku Turska = Srbija2

Erdogan stavio svog političkog protivnika u zatvor, i onda forsirao fakultet gdje je diplomirao da mu oduzmu diplomu jer jer za predsjednika jedino potrebno da imaš višu školu. Ljudi na ulicama

r/europe - Istanbul Mass Protest After Erdogan Rival Arrest

Brijac Stvarno ispada da je kod nas situacija čist oke.

Plenković sa skrivenog FFA accounta:

Giphy -

Brijac "oke" je za vladu jer smo staticne cmizdrave pickice, i kod nas treba ovak.

Kod nas bi bilo identično da nije SDP uletio dva puta i prekinuo HDZovu pljačku.

Da Bandić nije umro vjerojatno bi i dalje bi bio na vlasti kod vas. Ljudi imaju vlast kakvu zaslužuju i ako nema ništa dramatično, može se sve demokratski i unutar predviđenih rokova organizirati mirnim putem. Lokalni će brzo, pa eto, ne budite aljkavi, izađite na izbore.

renda "oke" je za vladu jer smo staticne cmizdrave pickice, i kod nas treba ovak.

Ma čisto u tom smislu neke diktature gdje netko radi što god želi, napada prosvjednike, drugog kandidata baca u zatvor i slično.