- Uređivano
Vjerujem da ti tako misliš, ali ja ne tvrdim da je netko ovakav ili onakav niti gradim svoje argumente na osobnim napadima na nečiji karakter ili na štovanju istoga.
Niti navodim nekakve fantomske uvjete bazirane na ničemu prije nego su pregovori uopće dogovoreni.
"Ali Trump je ovakav i onakav" nisu argumenti. Nikad neće bit argumenti. Svi političari su ovakvi i onakvi. Churchill je bio arogantni smećar od osobe koji je direktno uzrokovao smrti milijuna ljudi u britanskim kolonijama.
Sad zamisli kak bi drugi svjetski rat izgledao da smo imali internet i vas hrpetinu pametnjakovića koji se jednostavno ne možete pomirit s činjenicom da neki govnar može imat dobru ideju.
Svi ovi Plenkovići u europi su ista korumpirana gamad ko i Trump. Nemoralna govna koja hoće svoje ime upisat u knjige iz povijesti.
Ali ne, crveno je pred očima kad je Trump u pitanju. Slijepi bijes i mržnja. Zadavi, zakolji, sabotiraj, mrzi, širi neprovjerene informacije, baljezgaj gluposti koje je tvoj pristrani mozak manifestirao iz ničega…
Koje točno ja informacije iznosim ovdje kao argumente? Doslovno sve kaj radim je demantiram klimave izjave.
Naveo sam neke direktno prevedene quotove od Trumpa kao primjer za medijsku manipulaciju koju svi propagiraju. Te kvoteove sam osobno čuo lika da izgivara na presici, nisam ih kopirao sa nekog portala.
Za ostatak posta ti je isti odgovor kao i rendi.