WW3 je realno već počeo, ostaje samo još ona jedna komponenta "stranih vojnika na tlu Ukrajine ili Rusije", makar je i to ispunjeno sa sudjelovanjem Sjeverne Koreje. Danas šalješ dronove, rakete i svu moguću vojnu opremu i oružje državi da to iskoristi za obranu odnosno ubijanje, a dobar dio toga je i efikasniji u tome od čovjeka (spomenuti dronovi i ostala sredstva). Ako to nije izravna uključenost u rat, onda treba redefinirati to značenje.

Nešto mi govori da će Grok na servis kako bi se bolje republikanski indoktrinirao. Putinova pudlica neće biti sretna.

Deadwalker Nije ovo igrica pa rusi mogu izmisliti manpower kroz par turnova. Ruskinjama se ne rađa djecu isto ko i zenama u EU, osim ak mislimo svi 18 god cekat da se rusi magicno nastancaju, osim toga trump je vani za 4 godine(ako ne bude ubijen prije toga) i ide sve po starom kad se demokrati vrate.

somethingwrong ne zaboravi da je Trump rekao da neće trebati izbori nakon šta se njega izabere

Ovo mi je tad u izborima bilo najsmješnije kad su mu vadili, ono u smislu skroz glupo i nerealno, dajte demokrati uhvatite se ozbiljnijih tema. Danas više uopće nije neizgledno, dapače, čak sam sklon vjerovat u to nakon svega

Pa već se spominjalo da naprave izmjenu Ustava kako bi dobio (priliku za) 3. mandat. On je valjda odlučio biti doživotni predsjednik lol. No bez obzira na sve, kako je krenulo, nisam siguran da će dočekati i kraj 2. mandata.
      Naglo "prijateljstvo" s Rusima mnogim republikancima sigurno neće najbolje sjesti (ipak su to "komunisti") i još ako im se opet pojača inflacija, ljudi neće biti baš oduševljeni (jer su ga prvenstveo izabrali da sredi ekonomiju). Postoje i neke tradicije / nepisana pravila koje ljudi vole u uređenim demokratskim sustavima i ovo sve veće koketiranje s idejom "pored mene ne trebate više drugog predsjednika" vrlo brzo će mu se obiti o glavu.
      Ako nekim čudom neće, vrijeme je da EU traži druge partnere. Kinezi se već nude.

Fenix Ovo mi je tad u izborima bilo najsmješnije kad su mu vadili, ono u smislu skroz glupo i nerealno, dajte demokrati uhvatite se ozbiljnijih tema.

Ozbiljnijih tema? Doslovce se u kampanji spominjalo da ce Trump i Musk "make gaming great again". Udaralo se po Concordu, AC Shadowsu, TLOU2, DA Veliguard kao primjerima "pada gaminga" kojeg ce zaustaviti Trump i Musk, sto su naravno propagirali dezurni YT i Twitch propagatori i slijedom njihovi fanovi.

Nevjerojatna je glupost sto je tolika masa nasjela(opet), cak i izvan amerike, na tzv. rat protiv "wokelibtarda" kojeg se uhvatio Trump. Prosli put su nasjeli na zid izmedju USA i Meksika.
      Ako ista, demokrati su trebali 10 puta vise naglasavati tko je i sto je Trump, ocito je iz orbite da je lik apsolutni narcis i uz to ocito radi na ruku biznisa koji ga je doveo na vlast i Putina.
      Ali sto reci za biracko tijelo USA kad 16 milijuna Trumpovih glasaca vjeruje da Australija zapravo ne postoji i da su to amerikanci koji glume australski naglasak.

Deadwalker WW3 je siguran ako će Ukrajina biti nagužena jer će tek onda Putin dobiti na apetitu za dalje.

Ova izjava nema temelja u ničemu osim u nekakvim deluzijama.

Objasnili su ti već zašto.

Rusija ne može, ne pokazuje niti je ikad pokazivala želju ratovati sa NATOm ili EU.

I cjelo vodstvo EU i pojedini lideri zemalja se vode tim deluzijama do razine te da je Putin zaprijetio odgovorom na konfrontacijski stav.

Tko je po tebi najrealniji cilj za Rusiju u EU? Estonija? Oni realno imaju najmanje šanse protiv rusa, ali stoji kompletan NATO savez iza njih i to uključuje Ameriku koja je u najmanju ruku obavezna na to reagirati iako, misliti da bi Trump to ignorirao je također totalno bez ikakvog temelja.

Koga još mogu napasti? Finsku? Poljsku? Pa oni ih sami samelju u finu prašinu, a da ne pričamo da također imaju kompletan NATO iza sebe.

EU trenutno kreira jako opasne tenzije u želji da se dokaže. To je činjenica.

Hrpa Plenkovića koji su vidjeli priliku da se pokažu jači i bitniji nego kaj jesu i sad sebi više nego ikome žele dokazati da nisu beskorisna gamad.

Najbolji razvoj situacije bi bila ekspresna obustava vatre u Ukrajini. Svi koji tvrde drugačije su ekstremno neodgovorni. To što će Putin prekršit obustavu kad tad je apsolutno nebitno jer sama obustava nije rješenje nego pkčetak rada na rješenju.

I Zelenski sam je toga svjestan. Inače ne bi pristao na ugovor o mineralima, ali čovjek očito ima problema sa traženjem previše ako su ga i Biden i Trump strogo opomenuli za to.

Kako misliš da će reagirati Amerika ako Putin napadne njihove ljude koji rade u Ukrajini?

Zar to nisu sigurnosne garancije?

fensisuperstar

Ne promjene li se drastično, neće ni doć na vlast.

Više su pokazali o sebi od kad su popušili izbore nego prije. Ne znam jel bi itko više glasao za njih.

wooddiebone

Mislim da su pokazali dovoljno kad je Trump doveo klinca koji se bori sa rakom mozga i nitko od demokrata nije htio pljeskati.

somethingwrong Sad čitam da prijeti i Rusiji s carinama i sankcijama zbog eskalacije u zadnje vrijeme. Što je vjerojatno dimna zavjesa, lik jako dobro zna što radi i neće ići kontra Rusa. Iz svega ovog u zadnje vrijeme je najpozitivnije što je EU došla k sebi i što je krajnje vrijeme da se počne ulagati više u naoružanje i vojsku, nadam se ne prekasno. Ukrajina mora biti oslobođena kad-tad, previše je uloženo, što u životima što ekonomski da bi bio postojao bilo koji drugi smisleni i dugoročno održiv ishod za njih i EU.

Koja odvratna bagra.

I onda kažu nisu svi isti, ima ih normalnih.

Glasa se za zabranu muških u ženskim sportovima, svi do jednog protiv.

I gaslightanje ljudi s mozgom na najjače.

Zero

Kakav način razmišljanja. Meni je ovo nevjerojatno.

A sve bazirano na "vjerojatno je dimna zavjesa" iako lik doslovno nikad u politici nije napravio ništa pogrešno?

Tri godine nismo bili bliže završetku tog jebenog rata. To se dogodilo ODMAH kad je on postao predsjenik. On nije uletio u pregovore kao novi predsjednik. On je započeo pregovore. Nešto na kaj cjeli svijet čeka i kaj svi misle da se trebalo dogodit puno ranije. 3 jebene godine se Amerika zajedno s Europom jebe sa transvestitima i drka kurac u cvijeću, a ostatak svijeta ima planove.

Ne kužim kaj oćekuješ da se dogodi? Da Rusi odjebu zbog kumbaya zajedništvo solidarnost spike?

Koji kurac je Europa čekala Trumpa da se naoruža?

Doslovno je zapadni svijet zakazao. Budite jebeno zahvalni kaj Kamala Harris nije dobila izbore. Pa pojeo bi je Putin živu.

A pazi! Trump i da je nešto dužan Putinu! Lik je trenutno predsjednik najjače vojne sile u poznatom svemiru. Kome je on dužan?

Kao evo Putin za tebe sam postao 20 puta moćniji od tebe samog. Evo prepuštam ti tu poziciju jer te eto volim kao prijatelja.

Suludo.

wooddiebone u ovom trenutku Rusi ne mogu nikoga napasti, no kao što rekoh, oni su kompletno ekonomiju prebacili u ratni režim i dok se u tvojem susjedstvu agresor kontinuirano naoružava u ogromnim proporcijama, što ti preostaje? Slegnuti ramenima i nadati se da neće opet prekršiti dogovorene sporazume?

Jučer je Trump komentirao da on nije siguran da bi UK ili Francuska uskočili u pomoć da je Amerika napadnuta, a Musk otvoreno na X-u potpisuje da SAD izađe iz UN-a i NATO-a. Mislim, o čemu pričamo? 🙃

Putinu u Europi nitko ne vjeruje, očito s razlogom. A koliko vidim, iz dana u dan topi se i povjerenje prema najvećem savezniku.

Deadwalker Putinu u Europi nitko ne vjeruje, očito s razlogom. A koliko vidim, iz dana u dan topi se i povjerenje prema najvećem savezniku.

A vjerovali su mu kad se plin uzimao i pare kad su se vrtile.

Od 2014. EU ne radi apsolutno ništa da se zaštiti od tog nepovjerenja Putinu koji je upravo aneksirao Krim. Stavi sankcije i move along ko ga jebe.

Mislili su da će se problem sam riješit? I sad kad Amerika kao i u oba svjetska rata dolazi rješit situaciju, sad bi mi ipak htjeli sudjelovat. Hej, vidime i ja sam tu i bitan sam.

wooddiebone A sve bazirano na "vjerojatno je dimna zavjesa" iako lik doslovno nikad u politici nije napravio ništa pogrešno?

Si ziher da raspravljamo o istoj osobi i da do tebe dolaze i one druge informacije koje ne idu u prilog tvojoj konfirmacijskoj pristranosti?😃

Kod globalne politike treba napraviti veliki Zoom-Out za dobiti približnu sliku zbivanja.

Vijesti, social medija i svi ostali clickbaiteri su napravili ogroman kupus informacija, sve u svrhu da se široke mase i mišljenja guraju gdje oni hoce, EU je itekako izmanipulirana sa strane anglo-americkih "mocnika"…

Englezi su kroz povijest bili umješani sa Hićom i brkatim rusom a nedavno su izašli i iz EU😉, okupacije i kolonizacije kroz povijest ne treba ni spominjati a danas su najefikasniji techno/ekonomski ratovi…Put-in je instalirani puppet okruglog stola, isto kao glumci Z i T🕵️‍♂️🤣