Heat Nexus Pa svaki pametan Crnac glasa za Republikance. Demokrati im uvoze Azijate i Latinose koji su im konkurencija za poslove, čime dolazi do povećanja getoizacije, droge i ubojstava.
fensisuperstar Nexus Blowjob Clinton je pička naspram njegove žene. Da se nju pitalo vjerojatno bi srbiju kompletno sravnila sa zemljom samo da postave svoju bazu dolje.
fensisuperstar Flipper A što je trebao reći? Što god kaže ljudi će ga podjednako ismijavati i pljuvati. Bolje biti klaun 😃
Tzereen Fensi, ne kužim da si sad nešto takvo rekao, a ujutro me oduševio oštrim pristupom prema Mireku. Kako itko s dva uha, dva oka i iole razumijevanja može reći da je Trump super? Da je bolji od bilo koga?
fensisuperstar Tzereen Ne lol. Moje mišljenje je da su i Trump i Clinton bili užasan izbor. Od njih dvoje je nažalost on manje zlo na globalnoj razini. Ali ono uskoro će početi komentari da je Trump kriv zato što mi grafička pregrijala. Jednostavno nema smisla. Na kraju krajeva sami su ga jebeno izabrali. moj izbor bi bio Gary Johnson. Legalize bruh!
yakuza_stinger Nije im sjela plaća 1.6. nego tek za 2 tjedna pa nema tko držat prezentaciju. Što je razumljivo samo po sebi.
prayer Sve je u parama, CDPR je isto danas otkazao svoj stream za Cyberpunk 2077. IGN je isto napisao neki PR shit od kojeg mi se želudac okrenuo, tako da i oni vlastiti E3 otkazuju za drugi datum. Ukratko jebe mi se za PS5, ali ako mi opet otkažu Cyberpunk 2077 mamicu ću im jebat.
doctorfreak Koliko čitam po nekim izvorima navodno budu pomkanuli i izlazak konzole za 2021. Da ne citiram jer je za sada sve neslužbeno priča se da su nešto gadno zeznuli glede konzole.
boja1964 doctorfreak Isto tako se priča da je ovo najbolje balansirana konzola do sada. Kome sada vjerovati? Znaš onu staru, deset puta ponovi laž i ona će postati istina. Ne vjerujem ničemu što se priča jer sve su to neutemeljena naklapanja.
gusterko Bilo je već nekog šuškanja i prije mjesec - dva da je cooling system kod pleyke totalno u banani ali su to onda otpisali kao glupost i nepouzdane informacije, no uzevši u obzir sve što se događa oko konzole možda ipak ima neke istine u tome hmmmm……...
boja1964 gusterko Kolikoje vjerojatno da tako velika korporacija koja je do sada prodala nekoliko stotina milijuna konzola nije sposobna odjednom složiti jednu konzolu?
Tzereen Vjerojatno je Sony orkestrirao cijeli ovaj slučaj s ubojstvom Floyda, jer su znali da će to pokrenuti nerede pa će tako uspješno sakriti manjkav sustav za hlađenje. Da.
doctorfreak boja1964 Sposobna je ali ima jedan veliki ALI...kako napravit dobro a da je jeftino? Kad sad vidio hlađenje na ps4 došlo mi je zlo. Nije da nebi prosječni hladnjak od 200kn spavao ali očigledno je preskupo.
boja1964 Nexus Slažem se. Nije mi jasno otkuda odjednom tolike sumnje u sposobnom takve firme koja je mijenjala povijest gaming industrije na konzolama. Situacija ove godine u svijetu sve je poremetila. Očito ne žele ispucati tako jeftino sve adute kao microsoft. Tko danas uopće još spominje novi xbox?
weky boja1964 PS5 je čudo. Nismo još apsolutno ništa vidjeli, osim UE5 dema, koji je tek mrvica onog što nas čeka. Sve ove ostale pokazane stvari su crossgen koji ne pokazuje ništa što nove konzole donose.