Da skratimo.Amerika je bitna ostali nisu.Opet licemjerno.Sony-u i ostalim kompanijama je opet samo lova bitna.
Zašto je odgođena prezentacija PlayStationa 5?
Ovo nije izolirana situacija pa da se radi usporedba. Tipa, nasilje u jednom gradu, ili palež u jednom gradu, ili pad aviona gdje ih je stradalo 160.
Ovo je po cijeloj Americi. To je ogromna razlika. Možda je i to trebalo spomenuti. Osim toga, odličan članak!
Odličan tekst, nažalost živimo u vremenu u kojem je sve skupo a ljudski život je najjeftiniji. Da se nadovežem samo na licemjerstvo svih nas bez prevelikog filozofiranja, prisjetio sam se filma Hotel Ruanda u kojem novinar kaže svi će pogledati prilog na TV-u i reći bože pa to je strašno a onda će sjesti za stol i uživati u nedjeljnom ručku i zaboraviti na cijelu priču.....
gusterko To bi prije bila ravnodušnost nego licemjerje. Ali da, svi ljudi smo takvi, nije nas briga što se događa na drugom kraju svijeta i svakome su njegovi problemi najveći. Ljudska priroda valjda.
- Uređivano
Pa onda ak cemo gledat bas na svaki dogadjaj kobni koji se desi, svaka firma u bilo kojoj poslovnoj grani bi trebala otkazat konferenciju, prodaju, proizvodnju bilo di u svijetu svaki sat, svaki pisljivi dan i nikad nebi ničeg bilo. Da nema protesta, vandalizma, da nije policijski sat diljem gradova u USA, da nije mobilizirana vojska u vise od 23 drzave, onda bi ono bio izolirani incident di je drot ubio crnca. Al eto, nije tako.
- Uređivano
Ljudi imaju ograničen kapacitet za emocije i afektivna stanja koje se ne odnose direktno na njih i njihove bližnje. To nije isto što i ravnodušnost već prilagodba i jamstvo za normalno funkcioniranje. Inače bi recimo vidjeli vijesti kako je u Siriji poginulo par stotina ljudi i samo bi pali na koljena i čitav dan ridali, jer eto, ljudski život je neprocjenjiv i to je ogroman gubitak. Normalna osoba nema taj luksuz s razbacivanjem emocija i ne govorim to zato što želim išta trivijalizirati.
Au koliko svetaca ima ovdje sa dozvolom etiketiranja za licemjerje...biznis ne poznaje granice,vjeru i moral nigdje na svijetu no eto prilike za ocrniti Sony, a što se tiče rasizma nemoramo gledati preko granica ove naše katolibanske đamahirije....
master_x
Baš čudno da je kompanijama bitna samo lova? Tko bi rekao. Inače, danas je stala kompletna američka glazbena industrija u znak podrške prosvijedima diljem amerike. Znaš li što to znači i znaš li je li se to ikada do sada dogodilo? Sony je dio gaming industrije ali sony je i veliki igrač u filmskoj i glazbenoj industriji i sony mora štititi svoje interese. Ne može sony organizirati vesele predstave upotpunjene veselim glazbenim brojevima dok kompletna američka glazbena industrija šuti u znak podrške. Svatko sa zrnom mozga napravio bi isto i ne bi si pucao u nogu.
Neće nitko da napiše, ali pravi je razlog odgode jer je Tijana Ajfon nepravedno zatvorena zbog prostitucije. Pravda za Tijanu!!!!!1
Mene zanima samo što će se postići prosvjedima preko Twittera i FB? Svi su stali s objavama. Postoji li legalan način da se Trumpa smjeni kao u svim normalnim državama? Ova godina je stvarno koma živa. Zasad.
Flipper oprosti, želiš li reći da bi radije imao Killary umjesto Trumpa? plus sami su glasali za njega. tko ih jebe.
isto tako kakve veze ima trump sa ovime?
fensisuperstar Pa nisu li Clintonovi praktički POMELI crnce 90-ih godina? Pobacali u zatvore i praktički stvorili trenutne ghetto situacije jer ta djeca nisu imala svog oca i pravu obitelj?
Demokrati se boje izvesti policiju na svoje glasače. Trump i Republikanci nemaju veze s ovim.
Nexus Blowjob Clinton je pička naspram njegove žene. Da se nju pitalo vjerojatno bi srbiju kompletno sravnila sa zemljom samo da postave svoju bazu dolje.
Flipper A što je trebao reći? Što god kaže ljudi će ga podjednako ismijavati i pljuvati. Bolje biti klaun
Fensi, ne kužim da si sad nešto takvo rekao, a ujutro me oduševio oštrim pristupom prema Mireku.
Kako itko s dva uha, dva oka i iole razumijevanja može reći da je Trump super? Da je bolji od bilo koga?
Tzereen Ne lol. Moje mišljenje je da su i Trump i Clinton bili užasan izbor. Od njih dvoje je nažalost on manje zlo na globalnoj razini.
Ali ono uskoro će početi komentari da je Trump kriv zato što mi grafička pregrijala. Jednostavno nema smisla. Na kraju krajeva sami su ga jebeno izabrali.
moj izbor bi bio Gary Johnson. Legalize bruh!