fensisuperstar Nije tu ND ništa kriv, oni su napravili sa tehničke stvari savršenu igru. Tu je na nišanu Druckman i njegova prijateljica, čak se nešto mutno sjećam da su dva pisca tijekom developmenta TLOU 2 otišla što kada se sve uzme u obzir sa viđenim leak-ovima ima 100% smisla. ND je ovdje još good guy (osim to za crunch) i zaslužuje svaku pohvalu jer zbilja znaju raditi igru, na drugu ruku Niel Druckman-u kick ban iz gaming industrije pod što hitnijim postupkom.
[MIŠLJENJE] Uzbuđenje oko TLoU 2 je nikad manje, a krivi su Sony i ND s promašenom promocijom
Kako je Tuhyu najjače da ovi koji neće igrati seru meni je epski da likovi koji nisu vidjeli leak pišu da je lažno.
Onda skidam kapu ekipi koja je kopirala Naughty Dog pa napravila fejk igru po njihovom štihu, ah da, vjerojatno su unajmili iste voice actore.
Dosta šale, ovako ide.
Igra je epska i nije mi cilj srati ovo ono.
Priča kakva takva, jebiga sada.
Subjektivno ne podržavam.
Druckman treba otići ili popraviti stvari u glavi, nije glup.
Pokušavam istražiti zašto je unajmio onu con artisticu kao savjetnicu.
Razumio bi da to urade budale koje prave onaj shit Fast and Furious, serijal je čista sprdačina tak i tak.
Respektabilni studio koji pravi igru teške i ozbiljne tematike nema mjesta za takve klaune. Savjet Neilu da za idući projekt unajmi Slavišu Miljkovića (stručnjak za jezik, srpski) kako bi pažljivo birao riječi.
Upišite na youtube i sve jasno.
Možda i Jovana Deretića za idući Uncharted, ipak je on stručnjak za povijest.
PS2MASTER To je dio razloga, ali i dalje bih očekivao više od studija koji imaju sve mogućnosti da učine više na ovoj generaciji i poduzmu veći rizik, makar tu Sony ovu generaciju prednjači. Ovo zapravo dijelom važi i za ND, osim jednog remastera i side story igre s praktički istim assetima (što je Legacy u odnosu na U4) ovo im je druga igra. U odnosu na prošlu generaciju i 4 igre koje su imale izražen skok u prikazu svakim novim naslovom, situacija i nije bajna. Ali znam da će TLOU2 biti nešto posebno, pa ajde, ovo će biti svojevrsno iskupljenje.
prayer @Tuhy pričamo o tome da ganjaju youtubere i gase ljudima twitter accounte ak si slučajno rekao T od TLOU2. Znači toliko su nabrijani bili na DCMAnje kontenta da su SAMI SEBI PUKNULI DMCA GREŠKOM
Kao da živite u staklenom loncu.
Ugasili su mogućnost da uopce replyas na twitteru jer su jebene pičkice kojima je ego povrijeđen pa idu copystrikeati ljude na youtubeu i twitteru i rušit im accounte jer su baje. Hajd molim te. Jebeni abjuzeri. Ispali su idioti. Nije bitno jel igra dobra ili loša. Ova ljaga se ne briše tako lako.
fensisuperstar a gle ja to razumijem, desila se jebena pogreška što je leakana igra i rade kakav god damage control mogu napraviti pa bio on čak i kontraproduktivan. U biti najveći zajeb što su napravili jest što su Druckman-u dopustili da izvodi ovakve vratolomije. Da toga nije bilo sumnjam da bi itko nos dignuo. Masu je igara do sada leakalo i niti jedna nije digla toliku prašinu. I to s razlogom.
Uff pa ja bi bija i rigorozniji od ND-a da mi ljudi šire spojlere od nečega u šta sam ulupa toliko para i vrimena. Staljin mi ne bi bija ravan.
“Daddy what’s going on!”
Joel: "It’s Naughty Dog Sarah, something ain’t right with em...I think they’re sick.”
Pretjeruješ Fensi. Doslovno se nije mogao otvorit ni Twitter no Youtube bez da ne naletiš na spoilere. Nema veze s nikakvim egom.
Ma pokrivaju svoju guzicu šta je i skroz normalno, a usput štite i nas šta izbjegavamo spojlere.
- Uređivano
Shooter ne štite oni nikoga, ako trazils spoilere naći ćeš spoilere.
Fenix joj daj. Ja nisam naletio na niti jedan spoiler Last of us 2 jer ih za početak niti ne trazim. Tko trazi naći će. Čitav sam dan na twitteru i youtubeu otkad je počeo ovaj šit show. i kad vidim Last of us 2 leaks video ja nisam toliko glup da KLIKNEM na njega. ako ne zelim spoilere onda ne čitam komentare na youtubeu i twitteru. Ako itko radi to i vidi spoilere well sami ste si jebeno krivi.
damage controll im je 0. jebena fucking nula. 21 century bitches, sloboda govora. Jel wekiju branimo da shit talka i trolla? Ne.
Zakaj bi onda branili ljudima da komentiraju stvari ako zele? Nitko meni tebi ili nekome nema pravo oduzimati slobodu govora.
Više mi djeluje ko pretjerivanje sa tvoje strane nego njihove, al okeee... Ja im i dalje ne želim propast radi toga... Lol.
- Uređivano
fensisuperstar Naravno, samo što je druga stvar kad imaš pravni temelj za zaštitu svog intelektualnog vlasništva i kontrolu nad onim što se objavljuje, a usko je vezano već samim naslovom za isto.
Tak da, slažem se sa Shooterom, gorilo bi i nebo i zemlja da sam u pravnoj službi ND-a, a ovaj leaker bi završio pribit na križ. Naopačke.
- Uređivano
@Zero Muso izvodi sve DMCA u ime sonya/NDa u vezi last of us 2. Broj 2 Ne, nemaju pravo, jer da imaju pravo masu tih istih DMCAa ne bi bilo revokano. Jednostavno siju strah manjim youtuberima sa tim strikeovima. To su radili i ovi debili iz taketwoa kad su dečku uništili karijeru i slali mu na kućnu adresu ljude da ga nelegalno ispituju. Nek to naprave nekome poput TheQuartering ili SidAlpha koji se znaju boriti sa takvima. Lako je gangbangati nekome koji se ne zeli boriti. Lako je udarit slabijega. Bas me zanima što bi bilo da netko od vas napravi cover nečega i zbog toga vam netko ide sjebati karijeru.
Tuhy lol pa ne zelim im ja propast. Ali internet pamti. @prayer jer sasvim dobro objasnio, masu igara, filmova i serija je leakano i nikad nitko nije dignuo takvu prašinu. Da nitko nije ništa napravio i da su izdali video i rekli kako leak ne predstavlja završni proizvod apsolutno se NIŠTA ne bi desilo. Ljudi bi prestali komentirati i zamrlo bi sve u slijedu internet rata između Keemstara i h3h3a.
I da završimo sa još nečime, Revieweri će izbacit svoje reviewse 7 dana prije izlaska. Mozete reći da to nije ego ali Druckman je ispao pičkica na kvadrat. Lik je upravo saznao što znači PR nightmare. samo su trebali jebeni chilati
pravednik Taj Neil Cockman će odjebati u skokovima isto kao i ona debilčina iz EA-a što nas je nazivala neobrazovanima i huškala da ne kupujemo njihov BF5.
fensisuperstar Ideš u krajnost s branjenjem youtubera. To nisu novinari i ovima što rade copystrikeove je sasvim sigurno problematično snaći se u čitavoj toj šumi drloga koji se stalno svakim danom nadrobi, nekad i bez svijesti o možebitnim posljedicama i za sebe i druge. Vjerojatno imaju neki sistem selekcije i odabira sadržaja za odstranjivanje, ali greške su nešto što se događa. Vidjelo se to i na onome što si stavio u TLOU2 temu.
Poanta je da se radi o višegodišnjem trudu koji je će biti od strane nekih pojedinaca namjerno napravljen metom za liječenje vlastitih frustracija i uništavanja doživljaja drugima, to sve u trenutku kada igra koja još nije ugledala svjetlo dana za veliku većinu ljudi. Kako ne bi u toj situaciji poduzeli sve što mogu da to spriječe, pa makar to bila i borba s vjetrenjačama? One najvažnije izvore informacija bi mogli i morali kontrolirati, pogotovo vlastite objave.
Poanta je da se radi o višegodišnjem trudu koji je će biti od strane nekih pojedinaca namjerno napravljen metom za liječenje vlastitih frustracija i uništavanja doživljaja drugima, to sve u trenutku kada igra koja još nije ugledala svjetlo dana za veliku većinu ljudi.
Mislim da je Zero ovime pogodio u sridu. Da, DMCA zna biti sranje za YouTubere, apsolutno, ali ovdje je riječ o tome da se leakovima želi sabotirati nešto u što je troznamenkasti broj ljudi uložio krv, znoj i suze. Najmanje što zaslužuju, ne samo prethodnim rezultatima, već i time da je u ovo stvarno uloženo truda i ljubavi, je to da se bilo kakve leakove uzme s rezervom.
TexasFlood Taj Neil Cockman će odjebati u skokovima isto kao i ona debilčina iz EA-a što nas je nazivala neobrazovanima i huškala da ne kupujemo njihov BF5.
Ako ćeš već ciljati na taj apsolutno nenadmašivi comedy gold, onda barem piši Cuckmann kao što pišu svi ostali koji ne mogu složiti argument ni da im šalabahter daš. Libtardi i Obama sada uništavaju i gaming.
Zero To nisu novinari
Fico Ali ja nisam ti ostali koji ne mogu složiti argument pa mogu pisati po svome Cockman. Svašta Fico....
fensisuperstar Jel wekiju branimo da shit talka i trolla? Ne.
Ja to nikad ne radim jer sam fin momak.
TLOU će bit bomba i vjerojatno treća najprodavanija ekskluziva nakon U4 i Spidermana, bez obzira na ove gluposti po netu.
Oko čega ljudi dižu prašinu, svaka im čast.
Ko prvo, APSOLUTNO se slažem sa brisanjem bilo kakvih leakova za ovakvu igru. Ja sam si uspio spojlati, a nisam debil koji ih traži, tak da vam to ne drži vodu.
Stavljali su spojlere na sve i svašta, čak su izbjegli sami tekst, već su ljepili na slike, tako da ti iskoči odma ispod originalnog tweeta.
A ovu igru čekamo 6-7 godina i okosnica njenog gušta je priča, ne toliko gameplay. Tako da izbjegavam i trailere i state of play i sve jer ne želim da mi išta utječe na prvi walkthrough.
Tolika želja da propadne igra, Naughty Dog, Druckmann, Sony, fakat ne kužim. Koji vam je svima vrag? Tak vam je dosadno u životu da vam je najveći gušt blatiti nešto i uživati u propasti nečeg? Ja bi se zapitao.
Btw, I taj leak koji sam na kraju ipak vidio fakat nije užas ko što se priča. Al o tome cu moć pričat kad prođem igru.