...imam neki osecaj da ce mnogi ici pisati sranja o igri bez da je odigraju.
Direktno u glavu
Problem je što su takvi i najglasniji...
...imam neki osecaj da ce mnogi ici pisati sranja o igri bez da je odigraju.
Direktno u glavu
Problem je što su takvi i najglasniji...
Ma ja jedva čekam odigrat ovo čudo
Već sam rekao prije 2 godine da će TLOU2 biti "razočaranje" za neke.. to je očekivano nakon prvog TLOU.
A sad, ako netko želi čitati materijale, fanboy ratovi i druge gluposti, jebiga.
Na kraju će od trenutnog 50/50 mišljenja igra opet ići u pozitivu nakon što je svi odigraju jer se vec ulazi u launch relativno negativno ili s manjkom hypea.
Može samo završiti pozitivno u ovom trenutku.
Sve kaj se nasilja tiče u igri je. nula kaj su ljudi u stvarnom životu spremni napraviti drugim ljudima... a ako znamo priču koju je Elie doživjela samo u prvom dijelu a tko zna kaj još između dva nastavka ne treba se čuditi kaj je lgtb...znam jedno sigurno, ND ne radi osrednje ni loše igre...
meni je od svega ovoga najsmijesnije da je Sony sam sebe DMCAo.
Nista sony i ND nisu promasili niti najavili krivo ni prerano.Jednostavno vani je izasao spoiler koji je otkrio igru i to je to.Razocarenje mase koja je to vidjela i ovi ostali koji sve skupa izbjegavaju da ne iskoci spoiler i njima.
19marksman89 promašili su oni kako se ponaša u takvim situacijama. Ljudi sad ŽELE da ND propadne jer su ispali šupci na kvadrat.
LordSec nisu ni malo lazni,pogledaj pa vidi jeli ono izgleda lazno
fensisuperstar mislim da nas ovdje niko nece slusat posto svi zive u nekom mjehuriću da je ova igrica drugi isusov dolazak...
fensisuperstar Ljudi sad ŽELE da ND propadne jer su ispali šupci na kvadrat
Ko želi i zašto bi želio?
Što je to mene kao igrača trebalo tolko "potresti" da im želim da propadnu?
Zero stvarno se zapitam zašto dovraga nema više ovakvih igara na ovoj generaciji koju proglašavaju devovima najpristupacnijom ikad i gdje su zaboga zapeli ostali studiji.
Troskovi izrade igara, ljudstvo, te njihovo vrijeme za izradu idu gore svaku generaciju, ne nanize, bez obzira na to koliko razvojni alati bili laki i pristupacni.
fensisuperstar Nije tu ND ništa kriv, oni su napravili sa tehničke stvari savršenu igru. Tu je na nišanu Druckman i njegova prijateljica, čak se nešto mutno sjećam da su dva pisca tijekom developmenta TLOU 2 otišla što kada se sve uzme u obzir sa viđenim leak-ovima ima 100% smisla. ND je ovdje još good guy (osim to za crunch) i zaslužuje svaku pohvalu jer zbilja znaju raditi igru, na drugu ruku Niel Druckman-u kick ban iz gaming industrije pod što hitnijim postupkom.
Kako je Tuhyu najjače da ovi koji neće igrati seru meni je epski da likovi koji nisu vidjeli leak pišu da je lažno.
Onda skidam kapu ekipi koja je kopirala Naughty Dog pa napravila fejk igru po njihovom štihu, ah da, vjerojatno su unajmili iste voice actore.
Dosta šale, ovako ide.
Igra je epska i nije mi cilj srati ovo ono.
Priča kakva takva, jebiga sada.
Subjektivno ne podržavam.
Druckman treba otići ili popraviti stvari u glavi, nije glup.
Pokušavam istražiti zašto je unajmio onu con artisticu kao savjetnicu.
Razumio bi da to urade budale koje prave onaj shit Fast and Furious, serijal je čista sprdačina tak i tak.
Respektabilni studio koji pravi igru teške i ozbiljne tematike nema mjesta za takve klaune. Savjet Neilu da za idući projekt unajmi Slavišu Miljkovića (stručnjak za jezik, srpski) kako bi pažljivo birao riječi.
Upišite na youtube i sve jasno.
Možda i Jovana Deretića za idući Uncharted, ipak je on stručnjak za povijest.
PS2MASTER To je dio razloga, ali i dalje bih očekivao više od studija koji imaju sve mogućnosti da učine više na ovoj generaciji i poduzmu veći rizik, makar tu Sony ovu generaciju prednjači. Ovo zapravo dijelom važi i za ND, osim jednog remastera i side story igre s praktički istim assetima (što je Legacy u odnosu na U4) ovo im je druga igra. U odnosu na prošlu generaciju i 4 igre koje su imale izražen skok u prikazu svakim novim naslovom, situacija i nije bajna. Ali znam da će TLOU2 biti nešto posebno, pa ajde, ovo će biti svojevrsno iskupljenje.
prayer @Tuhy pričamo o tome da ganjaju youtubere i gase ljudima twitter accounte ak si slučajno rekao T od TLOU2. Znači toliko su nabrijani bili na DCMAnje kontenta da su SAMI SEBI PUKNULI DMCA GREŠKOM
Kao da živite u staklenom loncu.
Ugasili su mogućnost da uopce replyas na twitteru jer su jebene pičkice kojima je ego povrijeđen pa idu copystrikeati ljude na youtubeu i twitteru i rušit im accounte jer su baje. Hajd molim te. Jebeni abjuzeri. Ispali su idioti. Nije bitno jel igra dobra ili loša. Ova ljaga se ne briše tako lako.
fensisuperstar a gle ja to razumijem, desila se jebena pogreška što je leakana igra i rade kakav god damage control mogu napraviti pa bio on čak i kontraproduktivan. U biti najveći zajeb što su napravili jest što su Druckman-u dopustili da izvodi ovakve vratolomije. Da toga nije bilo sumnjam da bi itko nos dignuo. Masu je igara do sada leakalo i niti jedna nije digla toliku prašinu. I to s razlogom.
Uff pa ja bi bija i rigorozniji od ND-a da mi ljudi šire spojlere od nečega u šta sam ulupa toliko para i vrimena. Staljin mi ne bi bija ravan.
“Daddy what’s going on!”
Joel: "It’s Naughty Dog Sarah, something ain’t right with em...I think they’re sick.”
Pretjeruješ Fensi. Doslovno se nije mogao otvorit ni Twitter no Youtube bez da ne naletiš na spoilere. Nema veze s nikakvim egom.
Ma pokrivaju svoju guzicu šta je i skroz normalno, a usput štite i nas šta izbjegavamo spojlere.
Shooter ne štite oni nikoga, ako trazils spoilere naći ćeš spoilere.
Fenix joj daj. Ja nisam naletio na niti jedan spoiler Last of us 2 jer ih za početak niti ne trazim. Tko trazi naći će. Čitav sam dan na twitteru i youtubeu otkad je počeo ovaj šit show. i kad vidim Last of us 2 leaks video ja nisam toliko glup da KLIKNEM na njega. ako ne zelim spoilere onda ne čitam komentare na youtubeu i twitteru. Ako itko radi to i vidi spoilere well sami ste si jebeno krivi.
damage controll im je 0. jebena fucking nula. 21 century bitches, sloboda govora. Jel wekiju branimo da shit talka i trolla? Ne.
Zakaj bi onda branili ljudima da komentiraju stvari ako zele? Nitko meni tebi ili nekome nema pravo oduzimati slobodu govora.