The Legend of Heroes
- Uređivano
Ne mogu vjerovati da ovo pišem, kako mi je Rufus cool. Baš mi se sviđa ovo malo što su ga pokazali. Još onako skroz coolerski baci naočale samo da ih dočeka kad izvede napad.
Nastavno na post u soundtrack temi Vidim Rean vs Shizuna. Nadam se da je bezvezni Rean neće uspjeti poraziti, jer onda mogu sav power scaling baciti u vodu. Shizuna je Steel Maiden u nastajanju, i do sada nije nikada niti pokazala koliko je zapravo snažna. A koliko je štete radila tijekom Kuro 2 (i parirala Kasimu) stvarno ne vidim da je to moguć scenarij. A onda opet, Falcom ne želi iznevjeriti Reanoljupce pa će vjerojatno dvoboj završiti neriješeno ili će se pak uplesti Yun Ka Fai.
Inače, novi intervju sa Kondom:
Možda i Rean ne bude šonjo u Kai, ima nade , al meni je full drago što su Kevina vratili (po meni on kao protagnosit je dobio premalo "screen time-a")
A što se tiće Rean vs Shizuna to ćemo vidjet mada mislim da si na pravom tragu i da će se master Ka Fai umješat i prekinut taj duel prije nego eskalira. A Rufus … nemam rijeći, od jednog od najomraženijih likova u serijalu do totalnog baje, to ne može svatko izvest … kapa dolje
Sve u svemu izgleda da nas čeka roba i pol
Sve je na japanskom, ali bitno da su pokazali novi merch , opet će novčanik vrištat
Jel mogu skočiti na novije heroje bez da odigram starije? Nikako da se natjeram da odigram prvi Cold Steel, a imam još dva chaptera do kraja, ali toliko mi je dosadno to što se ništa ne događa da nemam volju, a s druge strane Reverie mi se čini zanimljivo.
Priča je povezana kroz sve nastavke. Ako ti ne bi bio problem počet čitat serijal knjiga od 11. nastavka možeš počet od Daybreaka. Sigurno će ti falit konteksta za neke stvari, ali može se odigrat i tako ako baš želiš.
Tnx na odgovoru. Tako sam si i mislio da je povezano. Morao bi se prisiliti bar taj prvi dio završiti kad sam već ulupao 90 sati igre.
- Uređivano
100-150 eura? Čim je artbook i soundtrack tu.
- Uređivano
Isss gledam koje sve nove nastavke nisam uzeo, i skuzim da sam u finom zaostatku. Uzeo jucer fino Trails To Azure i evo me u Crossbelu. Idemo, godisnji je poceo. Falio mi je ovaj serijal
- Uređivano
26h Azure, moram priznat da mi je igra za sad jedva sedmica. Ocekivao sam cuda nakon sto sam vidio ocjene, no prvih 20h apsolutno nista se ne desava, tek na trecem danu evo krece neka akcija pomalo.
Toliko nepotrebnog razgovora, toliko glupih side questova… Ista igra kao prvi dio, samo reciklaza svega i sve je razvuceno za poludit. Ne znam zasto po 10min pricaju o necem sto se u 3 recenice moze rec.
Fajt dobar, mjuza odlicna. Relativno lagano, a para ni blizu dosta.
Derem dalje, i mislim da ovaj put ne idem na ng+
- Uređivano
foggy 26h Azure, moram priznat da mi je igra za sad jedva sedmica. Ocekivao sam cuda nakon sto sam vidio ocjene, no prvih 20h apsolutno nista se ne desava, tek na trecem danu evo krece neka akcija pomalo.
Je nakon onog maestralnog Endinga u Zero-u , Azure ide dosta sporo, bar prva 2 chaptera, ali ako si na 26 Sati onda pretpostavljam da si negdje na dijelu kad imaju onu konferenciju između nacija i tu kreće show, samo pomalo igraj kolko ti se igra , ne treba forsirat , al vjerujem da će ti se dojmovi promijenit do kraja igre
foggy I bolje, bio bi stalno pod aferama
Vjv. ko onaj načelnik što je općinsku karticu peglao u bordelu u Austriji