The Legend of Heroes
- Uređivano
U utorak se selim iz Hrvatske u Crossbell!
Koliko imam do kraja igre u prvom Cold Steelu? Počeo sam Chapter 5 na nekih 70+ sati igre na Hard. Bez spojlera molim.
- Uređivano
Imaš još oko četvrtine igre, možda čak i malo više.
25-30 sati?
Teško mi je reć jer sam otprilike na tvojem vremenu završio igru, ali ako nastaviš sa ovakvim ritmom rekao bi oko 30 sati da.
Ima onda još. Ti si igrao na hard ili normal? Koliko mogu primjetiti borbe su pomalo zahtjevne, pogotovo boss borbe. Bez SS Craftova teško bi ih pobijedio. Pretpostavljam da će biti još i teži.
Legendary_Hero Normal i bila je najlakša LoH igra koju sam igrao tako da je dosta drugačije iskustvo na hardu
Inače završena trojka. Nisam siguran šta točno mislit o zadnjem chapteru. Trebam četvorku prije odigrat.
foggy Kad si preskocio Crossbell.
Meni su prva 2 chaptera bila stvarno super. Vidit Hamel i Crossbell te sve stare likove i kako su se promijenili u tih par godina je zanimljivo. Kasnije je malo prerazvuceno sve, a za kraj se nadam da imaju neko dobro objasnjenje u cetvotci. Nema mi bas smisla kako se likovi ponasaju i koji im je cilj na kraju.
- Uređivano
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Tko u Geofront nije stigo, magarac je bio!
Btw, zadnji update:
https://store.steampowered.com/news/app/1668510/view/3355764861429706188
Evo, po drugi (definitivno ne i zadnji) puta sam prešao Trails from Zero. Konačna ocjena - dajte mi Azure što prije!!!/10
Iduće godine Azure i Reverie day one! A dok čekamo da nam dođe Kuro - Trails maraton od Sky FC do Reverie.
herc Kakav luđak , ja na 26h i gustam jako, na zalos imam bas hrpu posla em na poslu em doma pa uspijem 2-3h odigrat, ali igra je bas detektivski TITS sa jakim likovima i odlicnim humorom (Randy jebac pravi). I podsjetilo me koliko volim ovaj stari Orbment sustav, a i atmosferu njihovih igara.
Jedina zamjerka sto prvih 13h lovim vuka i to je doslovno istina, jako je spora radnja, no tko sam ja da im proturjecim
- Uređivano
foggy Kakav luđak
Kakav otac, takav sin
!
foggy TITS sa jakim likovima i odlicnim humorom (Randy jebac pravi). I podsjetilo me koliko volim ovaj stari Orbment sustav, a i atmosferu njihovih igara.
Tako je!! Randy i čitav taj stari orbment sustav + Crossbell kao grad!!
foggy jako je spora radnja
Samo ti čekaj Azure!!!
Ovo ima da precrtam u PS ili Illustratoru i tiskam na majicu!!
Azure stiže 17. ožujka 2023.
U petak 21.10. je panel voice actora vezan za Reverie. Nadam se da će nas barem ovaj put poštedjeti spoilera…