sanzo foggy ako sam ja prezivio igrat na starom rasipanom laptopu uspio bi i ti na pc-u. Svo namjestanje se je isplatilo. Crossbell je stvarno super iskustvo, a vidim koliko bi mi stvari nedostajalo u cs-u da ga nisam odigrao.
foggy sanzo Ma da na PC-u igram, si poludio 🙂 Doce na red, taman imam sta igrat, nije susa, sad ce lagano dosta turn based igara izaci i ne mogu biti sretniji radi toga.
sanzo foggy ma ne brinem ja za tebe, vjerojatno ces imat 100% guide za zero i azure prije nego dode hajimari 😃
herc Ukoliko planirate igrati Trails from Zero, igrajte na PC ili na Switch, evo zašto: https://noisypixel.net/the-legend-of-heroes-trails-from-zero-ps4-no-durante/ NIS has officially confirmed via Gematsu on Twitter that the PS4 version will not have features from the Switch and PC release.
foggy Sitne stvari poput grafike (koju ne moze ionako spasit ni najbolji modder na svijetu) i QOL stvari neće biti na PS4 verziji, a da nije bilo ovog članka nebi ni znali da su verzije različite. 98% toga je i dalje isto, tak da nema brige, a ne mislim igrat nigdje osim na plejci
sanzo Jedini značajni upgrade je message log koji zna bit koristan, pogotovo kad čitaš razgovore dok imaš uključen turbo, ostatak su grafičke sitnice. Malo bolji spriteovi, rezolucija i fps te nekoliko postavka koje ionako nemaju smisla na konzolama. Nije ok da to nisu unaprijed najavili, ali neće ni bitno utjecat na igru. Više je pitanje da li će igra imat kakvih problema koju su speglani u drugim verzijama.
sanzo herc 4 Chapter, sad završavam keep. Treći je bio duži od prosječne igre. Malo previše koriste istu formulu za događaje kroz igru, ali kraj trećeg je bio super, fight protiv Arianrhod je trajao više od sat vremena, a twist nakon toga stvarno nisam očekivao.
kabegami Trailer za Northen War… gledat će se, svakako. Btw, Famitsu je dao 33/40 za Kuro II. Kažu da je prepun šokantnih scena za dugogodišnje fanove!!
herc kabegami Kažu da je prepun šokantnih scena za dugogodišnje fanove!! Vrijeme je da se aktiviraju sve ekstenzije za limitiranje Youtubea.
Legendary_Hero Koliko imam do kraja igre u prvom Cold Steelu? Počeo sam Chapter 5 na nekih 70+ sati igre na Hard. Bez spojlera molim.
sanzo Legendary_Hero Teško mi je reć jer sam otprilike na tvojem vremenu završio igru, ali ako nastaviš sa ovakvim ritmom rekao bi oko 30 sati da.