kabegami Trilogija. Calvard je prevelik za samo dvije igre. Posebno ako uzmeš u obzir koliko je Crossbell manji.
Mislim da će ići ovako:
Kuro - upoznavanje likova i svijeta
Kuro II - kaos
Kuro III - sveopći kaos i smak svijeta
Iskreno, jako, jako bih volio da je tako! Otkako sam pročitao svoj osvrt na Reviere, imam dojam da se Falcom okreće u pozitivnijem smjeru.
Ovaj trailer na kojeg sam zalijepio tu, mislim da mi je ujedno i zadnji kojeg ću ikada pogledati za Trailse, jer si ne želim više išta spoilati. Zbog toga sam si i instalirao DF youtube za Mozillu, tj, ekstenziju koja ograničava YT.
kabegami Btw, sljedeća godina vjerojatno "otpada" na Ys X tako da bi Kuro III lako mogao doći tek 2024. Osim ako se Falcomovci ne nadrogiraju pa puste 2 velike igre u istoj godini (nije da im je strano, jel).
Ne bi vjerovao, ali o tome sam upravo i razmišljao dok sam pisao post s trailerom. Nikada im se nije dogodilo da imaju novi Trails tri godine zaredom. Tako da nas nagodinu najvjerojatnije očekuje Dark Souls YS, i PC verzija Crimson Sin
sanzo Toliko toga se je dogodilo u tako kratkom vremenu i jedva cekam da nastavim, pogotovo kad vidim kamo se ide sljedece.
Samo uživaj u igri 😃!
Što se ostalog tiče, ja im ne vjerujem ni najmanje da je ovo sve dosad 70% Trilsa, ono… Pa pogledajte kolika je mapa sa svim dosad poznatim lokacijama uključujući i Calvard, ostalo je skoro još toliko! Nije valjda istina da će to lapiti prazno i ostati nesitraženo do kraja serijala.
Inače, mogu oni i ovo slobodno dovesti na Zapad, neću se buniti.
https://kiseki.fandom.com/wiki/The_Legend_of_Heroes:_Akatsuki_no_Kiseki