herc
Durante radi na njemu tako da se može očekivat vrhunski port i po mogućnostima i po performansama. Vjerujem da mu daju Sky igre na mjesec dana da bi sve probleme u PC verzijama počistio.

Upravo naišao na Trails to Azure (Steam) stranici:

Power from the Past: Import save data from Trails from Zero for a different story experience, including additional event scenes and entirely new scenes! Also, use your save data from Trails to Azure for bonuses in the upcoming release of Trails into Reverie!

Ma može! To mi je već drugi razlog da opet odigram to čudo zajedno sa Zero. Prvi je taj što su to jednostavno odlične igre.

herc meni je to ipak malo prerano da bi ponovo odigrao, radije cu cold steel zavrsit do reveria. Mozda jednom u buducnosti odigram cijeli serijal od pocetka, ali puno je to sati, a ima hrpa drugih igara koje cekaju.

@sanzo

Meni je ostao još samo Cold Steel IV kojeg ostavljam za jesen-zimu, a Crossbell duologiju ću nakon što Azure izađe.

Titlovi su na engleskom... Titlovi u traileru su na ENGLESKOM!! Želim vjerovati da iza toga stoji nešto više od običnog trolla...

This ain't no drill!!!! O__________O

17 dana kasnije
    12 dana kasnije
    5 dana kasnije

A mi pozdravljamo Vana i @kabegami Vidimo se nakon 500 sati igranja!
    Pazi na oči! 😃

herc i nakon 3 godine cekanja da lokaliziraju

@sanzo mislio sam nakon što @kabegami odradi svojih 500 sati. Ja isto čekam lokalizaciju. Moram još dovršiti CS IV, pa onda opet Zero i Azure.

herc meni je prerano za ponovit crossbell, odradim cs3 i 4 na jesen i onda pauza do hajimari. Treba se i drugim igrama posvetit

f_i_c_o

Začudilo me je što je samo 10gb velika. Mislio sam da skidam neki šrot.

Pa PS4 demo je bio 15gb. Hah

10 dana kasnije