Trails in the Sky First Chapter
Trails in the Sky Second Chapter
TitS The 3rd

Trails from Zero
Trails to Azure

Cold Steel saga (I-IV)
Trails into Reverie

Kuro no Kiseki

Tim redoslijedom...

maverick

Dok završiš sky trilogiju baš će ti lijepo izać službene verzije zeroa i azurea, a dok prođeš cold steel stignu i ostale doć.
    Prvi sky nije toliko dug, možda oko 40 sati, a odmah po njemu ćeš vidjet da li ti stil paše. Način prezentacije priče i svijeta, borba, dungeoni i općenita struktura igre su konzistentni kroz cijeli serijal. Svaki agra ima neke svoje posebnosti, ali u globalu su jako slične.

kabegami

Jesu li Dragon Slayer: The Legend of Heroes, Dragon Slayer: The Legend of Heroes II, The Legend of Heroes II: Prophecy of the Moonlight Witch, The Legend of Heroes III: Song of the Ocean povezani sa Trails serijalom

@perusona_tsukai Samo kroz neke easter eggove, kao i FF recimo.
    Serijal je poznat po in-game knjigama, pa je tako jedna knjiga (Doll Knight) iz Tear of Vermilion prenesena u Trailse a jedan element iz te knjige je postao bitan dio priče.

maverick

Ovo što ti @herc kaže, jednom kad krenes Trailse neće ti druge igre trebat 😃, a i ovo što @sanzo kaže isto, u prvom sky-u češ odmah vidjet da li ti gameplay odgovara ili ne, ali onda ćeš bar znat, probao si nije ti igra legla i to je ok ( iako čisto sumnjam u ovo drugo, pošto znam da imaš dobar ukus za jrpg igre i cijeniš kvalitetnu priću, a prvih 5 nastavaka su po meni barem sami vrh storytelling-a i worldbuilding-a u svijetu jrpg igara)

A vidim da je @kabegami već napisao redoslijed 👌🏻, btw vrh text za Hajimari 🤝

Sorcerer

Ali vidjet ćemo , dokle god prave ovakve igre nije problem i pričekat malo, iako bi bilo lijepo kad bi dobili simultani release date s Japanom ili bar da se taj vremenski razmak malo smanji na neki razumni period tipa pol godine max.

herc
    Durante radi na njemu tako da se može očekivat vrhunski port i po mogućnostima i po performansama. Vjerujem da mu daju Sky igre na mjesec dana da bi sve probleme u PC verzijama počistio.

Upravo naišao na Trails to Azure (Steam) stranici:

Power from the Past: Import save data from Trails from Zero for a different story experience, including additional event scenes and entirely new scenes! Also, use your save data from Trails to Azure for bonuses in the upcoming release of Trails into Reverie!

Ma može! To mi je već drugi razlog da opet odigram to čudo zajedno sa Zero. Prvi je taj što su to jednostavno odlične igre.

herc meni je to ipak malo prerano da bi ponovo odigrao, radije cu cold steel zavrsit do reveria. Mozda jednom u buducnosti odigram cijeli serijal od pocetka, ali puno je to sati, a ima hrpa drugih igara koje cekaju.

@sanzo

Meni je ostao još samo Cold Steel IV kojeg ostavljam za jesen-zimu, a Crossbell duologiju ću nakon što Azure izađe.

Titlovi su na engleskom... Titlovi u traileru su na ENGLESKOM!! Želim vjerovati da iza toga stoji nešto više od običnog trolla...

This ain't no drill!!!! O__________O

17 dana kasnije
      12 dana kasnije
      5 dana kasnije

A mi pozdravljamo Vana i @kabegami Vidimo se nakon 500 sati igranja!
      Pazi na oči! 😃

herc i nakon 3 godine cekanja da lokaliziraju