kabegami Ma ok je jedinica, pogotovo ako se prethodno igrao Zero/Ao pa je jako zanimljivo pratiti sve što se događa.
Moj najveći problem je taj šablonski pristup pričanju priče. Svaki chapter ima početak, zaplet, vrhunac i kraj. Problem je što se nakon kraja chaptera ne osjeća međusobna povezanost između istih jer svaki put krečeš ispočetka. Priča se ne gradi lijepo kao što se gradila u prethodnicima.
Upravo zato biram jedinicu ispred trice, jer točno si opisao oba nastavka. Trica je šablona da veća ne može biti, apsolutno sve ide tim tokom 1,2,3,1,2,3... I nije mi se svidjelo toliko praznog hoda jer mi fali malo tih likova sastrane i njihovih priča, a u jedinici barem imam fokus na svoju ekipu. Naravno, Eliota treba protjerat iz igre x4.
Lauru sam ljubio kroz sva 4 nastavka, ali pošto sam igrao više puta tu su pale i Alisa, i Emma, a dok sam otvarao sve trofeje i final bonding evente, pali su i svi drugi. Rean je na žalost morao i po sestru zbog trofeja, baš je gad.
Ma jebem im sve e, ti prijevodi i to sve skupa, već su 12 puta sve mogli portat, ionak im igre rade i na tosteru.